- 30 Mayıs 2025
- 61
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
-
Evet bende ondan korkuyorum reglime 8 gün var belim çok şiddetli ağrıyorBu haplar tam korunma yöntemi değil malesef tam korumadığı gibi bir de dış gebelik ihtimalini artırıyor
Şuan test yapsanız da belli olmaz da 4 gün kala istersenizEvet bende ondan korkuyorum reglime 8 gün var belim çok şiddetli ağrıyor
Teşekkür ederimŞuan test yapsanız da belli olmaz da 4 gün kala isterseniz
Ella yumurtlamayı önlüyor ama zaten sizin yumurtanız varmış hamile olabilirsinizMerhaba arkadaşlar 8 mayıs regl olduğum tarih 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama döneminin ilk gününe denk geliyor ilk 24 saat içinde ella kullandım bugün 11. Gün erken gebelik testi yapsam bu sonuç verir mi sizce gebe kalma ihtimalim var mı ? 2 aylık evliyim ilk korunmasız ilişkim bir de ... bir sonra ki regl tarihim 7 haziran
Sat ve bat tarihimiz aynı . Benimde yumurtlamanın ilk günü 19 Mayıs görünüyor ama 22 sinde yumurtladım . Akıntı ağrı vs yola çıkarak söylüyorum ben o gün bu tarz belirtileriniz yoksa hap aldıysanız gebelik olmayabilir. 4 Haziran gibi test yaparsanız net çıkarMerhaba arkadaşlar 8 mayıs regl olduğum tarih 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama döneminin ilk gününe denk geliyor ilk 24 saat içinde ella kullandım bugün 11. Gün erken gebelik testi yapsam bu sonuç verir mi sizce gebe kalma ihtimalim var mı ? 2 aylık evliyim ilk korunmasız ilişkim bir de ... bir sonra ki regl tarihim 7 haziran
Hapı kaç saat içerisinde aldınız ona göre cevap vericem
Şöyle açık cevap vereyim gece 4 de oldu ben diğer gün 20 .30 da içtimHapı kaç saat içerisinde aldınız ona göre cevap vericem
Benim bu şekilde silik bir çizgi çıktıSat ve bat tarihimiz aynı . Benimde yumurtlamanın ilk günü 19 Mayıs görünüyor ama 22 sinde yumurtladım . Akıntı ağrı vs yola çıkarak söylüyorum ben o gün bu tarz belirtileriniz yoksa hap aldıysanız gebelik olmayabilir. 4 Haziran gibi test yaparsanız net çıkar
Bence var gibi ama gününüzü bekleyin isterseniz ben test yaptım negatif çıktı maalesefBenim bu şekilde silik bir çizgi çıktı
Hayırlısı olsun bende 1 kere yapmıştım negatif çıkmıştı gönlünüzü ferah tutunBence var gibi ama gününüzü bekleyin isterseniz ben test yaptım negatif çıktı maalesef
Ne zaman yaptınız adet tarihiniz ne zamanHayırlısı olsun bende 1 kere yapmıştım negatif çıkmıştı gönlünüzü ferah tutun
3 gün sonra bugün yaptım sabah ilk idrarlaNe zaman yaptınız adet tarihiniz ne zaman
Askım benim de aynısı markası ne testin bide sabah ilk idrarla yap ben sabah tekrar yapıcamselam kızlar benim de adetim 6 sı olacak bu testi de adetime 4 gün varken yaptım sizce gebelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?