- 30 Mayıs 2025
- 61
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
-
Ella yumurta oluştuysa gebeliği önlemezMerhabalar ben 7 mayıs da regl oldum 11 mayıs da bitti 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadık gece 4 gibi diğer gün 20 30 da ella kullandım 19 mayıs yumurtlama döneminin ilk günü 31 mayıs da ilk idrar ile değil de gün içinde akşam 7 30 gibi test yaptım negatif
Çıktı 12 gün sonra oluyor yani sizce doğru mudur
Adet takip uygulaması bu şekilde gösteriyorElla yumurta oluştuysa gebeliği önlemez
Belli olmaz uygulamalar yanıltıyorAdet takip uygulaması bu şekilde gösteriyor
Belli olmaz uygulamalar yanıltıyor
Tam yumurtlama döneminde olmuş ve ilişkiden 19 saat sonra alınmış,risk büyük.Merhabalar ben 7 mayıs da regl oldum 11 mayıs da bitti 19 mayıs da korunmasız ilişki yaşadık gece 4 gibi diğer gün 20 30 da ella kullandım 19 mayıs yumurtlama döneminin ilk günü 31 mayıs da ilk idrar ile değil de gün içinde akşam 7 30 gibi test yaptım negatif
Çıktı 12 gün sonra oluyor yani sizce doğru mudur
Evet ama test negatif çıktıTam yumurtlama döneminde olmuş ve ilişkiden 19 saat sonra alınmış,risk büyük.
Daha ayın üçü,yedisinde tekrar yapın.Evet ama test negatif çıktı
Ben testi zaten 31inde yaptım erkendi sanırımDaha ayın üçü,yedisinde tekrar yapın.
Erken tabi ki,7sinde net cıkar.Ben testi zaten 31inde yaptım erkendi sanırım
Tamam teşekkür ederimErken tabi ki,7sinde net cıkar.
Haklısınız yarın yeniden test yapıcamGece 4 gibi ilişki yaşanıyor ertesi akşam 20:30 da ilaç ancak içiliyor eğer gebelikten bu kadar korkuyorsanız sabahtan alsaydınız bari bence hamile kalma olasılığı çok yüksek (yumurtlama zamanlarınıza yakın olduğu için)
Yarın erken ,cuma günü net verir.iki farklı markanın testini alın ki emin olun sonuçtanHaklısınız yarın yeniden test yapıcam
Bu şekilde çıktı silik çizgiYarın erken ,cuma günü net verir.iki farklı markanın testini alın ki emin olun sonuçtan
Bu şekilde çıktı silik çizgi
Bu şekilde çıktı silik çizgi
Yok gebelik yok.Bu şekilde çıktı silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?