- Konu Sahibi denizzehra
Amin canımm İnşallah güzel haberler alırsın sende dua edeceğimAyyy çok sevindim.Maşallah maşallah
sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı yarın benim başıma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımm İnşallah güzel haberler alırsın sende dua edeceğimAyyy çok sevindim.Maşallah maşallah
sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı yarın benim başıma
![]()
Merhaba yaş kaç sizin
merhaba canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben ilişki serbest diye biliyorum. ama özellikle doktorların yorumlarını okuman daha iyi olabilir banu çiftçi ayşe duman vs onların bu konuyla alakalı görüşleri var mı bir bak dilersenMerhaba kızlar, henüz kadın doğuma gidemediğim için doktora danışamadım ama belki danışanlarınız olmuştur. Erken gebelikte ilişki serbest mi acaba biliyor musunuz? Yasaksa bu genel bir süre mi herkese göre değişiyor mu? henüz hamile olduğumu çevreme de söylemediğim için kimseye de danışamadım. 4+2deyim şu an uygulamalara göre. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum, kanamam ya da akıntım henüz hiç olmadı. Gögüs hassasiyeti ve mide bulantısı dışında ciddi belirtim yok.
Merhaba canım normalde bugün gitmem gerekiyordu ama ben Çarşamba günü gideceğim. İnşallah güzel haberleri yazarım burda
Ne yaptın canım duyabildin miİnşallah duyarsınız canım bende yarın 6+3 oluyorum duymayı bekliyorum haber veririm zaten![]()
Merhaba canım normalde bugün gitmem gerekiyordu ama ben Çarşamba günü gideceğim. İnşallah güzel haberleri yazarım burdasen ne durumdasın?
Çok teşekkür ederim, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahmerhaba canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben ilişki serbest diye biliyorum. ama özellikle doktorların yorumlarını okuman daha iyi olabilir banu çiftçi ayşe duman vs onların bu konuyla alakalı görüşleri var mı bir bak dilersen
Maşallah siz çarşamba kalp atışını duyarsınız ben de keseyi görürüm inşallahİnşallah canım
Bugün tam 7 haftalık olduk
Çarşamba ben de doktora gideceğim
Bulantı ve ara ara mide yanması var
Bunlar dışında her şey çok güzel gidiyor çok şükür![]()
Maşallah siz çarşamba kalp atışını duyarsınız ben de keseyi görürüm inşallahçok heyecanlı
![]()
Merhaba evt ekledimdenizzehra merhabalar tabloya ekleyebildiniz mi acaba? Frdszr kullanıcı adım ilk gebelik 28 yaşındayım sat 1 Ağustos beklenen doğum t 8 Mayıs
Yaa ne güzel olmuş5+5 te kalp atışını duydum
2 ayrı doktora gidiyorum
Gittiğim ilk doktor kalp atışı karından 7. haftada duyuluyor demişti
Çarşamba günü o doktorumda randevum var
Diğer doktorumun ultrasonundan herhalde 5+5 te duyduk çok şükür
O gün kalp atışı duymayı hiç beklemiyordum
Sürpriz oldu![]()
Merhaba canım bugün gittim doktor bebeği de kalp atışını da görebildi çok şükür ama henüz dinlemek için erken dedi o sesi dinlemek için ısı veriliyormuş o da erken dönemde bebeğe zarar veriyormuş biraz daha bekleyeceğiz dinlemek için ama her şey normal çok şükür kese de epey büyümüşNe yaptın canım duyabildin mi![]()
Sen ne zaman gidiyordun canım doktora?Ne yaptın canım duyabildin mi![]()
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirİçinizi ferah tutun lütfen, benim de neredeyse 12 13 gün lekelenmem oldu, dedim heralde bu da düşecek… Ama artık geçti ve doktor kesenin o lekelenme sürecinde gayet güzel büyüdüğünü söyledi. Bizim evham yaptığımız şeyler belki de doğal akışında gerçekleşen şeylerdir. Sonucu ne olur bilemeyiz ama gereksiz stres size de zarar bebeğe de. Rahat olun![]()
sizi korkutmak istemem fakat kanama alanınızın olmadığından emin olmadan ilişkiye girmenizi tavsiye etmem. çünkü biz o hataya düştük maalesef. normalde ben infertiliteden takipteydim ve doğal yollardan hamile kalacağımı tahmin etmiyordum, adet olmayı bekliyordum tüp bebek tedavisi için dosya oluşturulacaktı. fakat hamileymişim meğerse. nerdeyse 2 hafta boyunca lekelenmem oldu ve şimdi düşünüyorum ilişkinin ertesinde başlamış oluyor. o gün de bebek 3-4 hafta arası bir şeydi. o yuzden ben önermiyorum, en azından kalp atışını duyun kanama alanı olmadığı garantilensin sonra kafanız da daha rahat olurMerhaba kızlar, henüz kadın doğuma gidemediğim için doktora danışamadım ama belki danışanlarınız olmuştur. Erken gebelikte ilişki serbest mi acaba biliyor musunuz? Yasaksa bu genel bir süre mi herkese göre değişiyor mu? henüz hamile olduğumu çevreme de söylemediğim için kimseye de danışamadım. 4+2deyim şu an uygulamalara göre. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum, kanamam ya da akıntım henüz hiç olmadı. Gögüs hassasiyeti ve mide bulantısı dışında ciddi belirtim yok.