Ella kullandım ilk defa yardımcı olurmusunuz

yezda29_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
8
0
1
29
Kızlar 23 yaşındayim hayatımda hiç ilişki yaşamadım takı erkek arkadaşımla yaşayana kadar iliski esnasinda kanamam olmadı zar vs ilişki bittikten yarım saat bir saat sonra Ella içtim içtiğim gibi 2 3 dakika sonra hafif bi kanama oldu zarmu ilacın etkisimi

Ella çok tehlikeli bir ilaç ilk ilişkiden hemen ella kullanmışsınız korunmadınız mı sağlığınızı tehlikeye atmayın

Ella çok tehlikeli bir ilaç ilk ilişkiden hemen ella kullanmışsınız korunmadınız mı sağlığınızı tehlikeye atmayın
Maalesef korunmadan ama ilişki yaşadık mi orası ayrı bi muamma zorlandim baya kızlık zariyla ilgisi varmı peki ellayi ictikten hemen sonraki kanama

İliskide kanama falan olmadı bu arada hiç bi sekilde 1 saat kadar sonra Ella içtim elladan sonra küçük bi kanama oldu neyle ilgili

Tahris etmiş olabilir ama ilk iliskide keşke farklı bir korunma yolları deneseydin Ella iyi değil diye duydum zorlamış olabilir cok olmuyor zaten kanama

Tahriş faln olabilir, regl tarihin yakın ya da yeni gectiyse ilişki tetiklemis olabilir ona bağlı bı akıntı olabilir, maşallah açılışı da ellayla yapmışsın hemen aferin, çok iyi yapmışsın sonun hayır olur inşallah

Muhtemelen zar kanamasıdır. İlaç öyle 2-3 dk içinde hemen kanama yapmaz. Ara kanama yapar, kanamayı geciktirir vs

Merak ettiğim zarla ilgisi varmı

Yargilamamak lazım yanlışta olsa yaptığı bize düşmez yardımcı olmak için buradayız sadece bizimde çocuklarımızın başına gelmiyecegini bilemeyiz

Yargilamamak lazım yanlışta olsa yaptığı bize düşmez yardımcı olmak için buradayız sadece bizimde çocuklarımızın başına gelmiyecegini bilemey
Pardon da herkes kendi yorumuna baksın lütfen, ben nerede elestirmisim, niye yaptın mı dedim, ihtimalleri söyledim yanlış Ella kullanımına laf ettim, yoksa kimsenin şeyinin derdi bize düşmedi

Pardon da herkes kendi yorumuna baksın lütfen, ben nerede elestirmisim, niye yaptın mı dedim, ihtimalleri söyledim yanlış Ella kullanımına laf ettim, yoksa kimsenin şeyinin derdi bize düşmedi
Birden cikismana gerek yoktu yazdığın yazıyı yanlış anlamış olabilirim bu kadar tepki vermene gerek yok düzgün şekilde söyledim farkindaysan

Ella içtikten 2.3 dakıka sonra kanama olması mümkün degıl . Kızlık zarı ıle alakalı durum . Korkulacak bir durum yok .

Anladım çok teşekkür ederim zarla ilgisi olduğu kesin yani
Evet canım kesın . Ben kullandım 2 defa 2.3 dakıka ıcınde böyle bır etkı yaratmaz . Bende hıc bır zaman etkısı olmadı kımılerınde şiskınlık adet gecıkmesı gıbı şeyler yapıyor ama sende kı durumum onunla alakası yok rahat ol

Evet ya bana daha önce ilişki yaşadın dedi bende hayır dedim iliskiden 1 saat sonra ilaç aldı ilactan 3 dj sonra fln tuvalete çıktım kanamam oldu
Sürekli zar zar dediğine göre erkek arkadaşın kan gelmedi diye sana baskı yaptı sen de burda kanın ilaçtan değil zardan olduğunu ısbatlama peşine düşmüşsün gibi hissettim

Evet ya bana daha önce ilişki yaşadın dedi bende hayır dedim iliskiden 1 saat sonra ilaç aldı ilactan 3 dj sonra fln tuvalete çıktım kanamam oldu
Erkek arkadaşınız kaç yaşında. Zar zannedildiği gibi ilişki esnasın da foşur foşur kanamak zorunda olan bişey değil evet kimin de gerçekten kanama yoğun olabiliyor ama bu da her kadında farklılık gösterebiliyor. Senin adına sadece üzülürüm eğer ki erkek arkadaşın bunun arkasında duramayıp kanı bahane edip giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…