Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba düzenli iliskiye girdik korunma olmadan ama hicbir sekilde icime bosalmadı aynı ay icinde 2 defa ella kullandım reglimin geciktiği ilk gün idrar testi yaptım net bir şekilde negatifti bugün 2. gün hala regl olmadım hamile olma ihtimalim var mı? yoksa ella yüzünden mi reglim gecikiyor?
Merhaba düzenli iliskiye girdik korunma olmadan ama hicbir sekilde icime bosalmadı aynı ay icinde 2 defa ella kullandım reglimin geciktiği ilk gün idrar testi yaptım net bir şekilde negatifti bugün 2. gün hala regl olmadım hamile olma ihtimalim var mı? yoksa ella yüzünden mi reglim gecikiyor?
Senede çok mecbur kalınırsa 1 kere alınması gereken ilacı şeker niyetine ayda 2 defa aldıysan önce bir doktor git de rahmin yerinde duruyor mu diye kontrol ettir.