• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullanımı

Merhaba düzenli iliskiye girdik korunma olmadan ama hicbir sekilde icime bosalmadı aynı ay icinde 2 defa ella kullandım reglimin geciktiği ilk gün idrar testi yaptım net bir şekilde negatifti bugün 2. gün hala regl olmadım hamile olma ihtimalim var mı? yoksa ella yüzünden mi reglim gecikiyor?
Hamile olmazsınız da döngünüzü mahvedersiniz. Yılda bile en en en fazla 3 kere kullanılacak hapı 1 ayda 2 kere içmişsiniz. Geçmiş olsun.

Merhaba düzenli iliskiye girdik korunma olmadan ama hicbir sekilde icime bosalmadı aynı ay icinde 2 defa ella kullandım reglimin geciktiği ilk gün idrar testi yaptım net bir şekilde negatifti bugün 2. gün hala regl olmadım hamile olma ihtimalim var mı? yoksa ella yüzünden mi reglim gecikiyor?
Senede çok mecbur kalınırsa 1 kere alınması gereken ilacı şeker niyetine ayda 2 defa aldıysan önce bir doktor git de rahmin yerinde duruyor mu diye kontrol ettir.

Back
X