• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella sonrası kanama(fotoğraflı)

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
99
13
3
35
Merhabalar 22 Kasım da adetime 1 gün kala eşimle korumasız birliktelik oldu 18 aylik bir bebeğim var hep korunuyorduk normalde ama adetim gelecek hamile kalma ihtimalim düşük diye korunmamayı teklif ettim fakat hemen sonrası içime korku düştü acaba hamile kalır mıyım diye adetim de 1 gün gecikti bir önceki ay 3 gün önce gelmişti acaba ondan mı diye şüphelendim hem de 1 gün önceki ilişkiden hamile kalmış miyim diye suphelendim gecikmenin 2.gunu yani aradan 40 saat sonrası için Ella hapını kullandım adetim sökülsün diye de sabah zerdaçallı çay öğleden sonrada kekik çayı içtim aradan 2 saat sonra önce pembemsi kan geldi göğüslerimde hassasiyet ve karnımda kramplarda vardı aksam ise kahvrengili pihtili kan geldi acaba düşük falan mı oldu ya da önceki biriken kan mi üzüldüm ve endişe ettim bu konularda çok bilgim de yok kusura bakmayın anlayamadım ne olduğunu acaba korunmasız ilişkiden sonra akışına mı bıraksaydım adet olmayı kafama takmasamıydım bilemiyorum görsel bu çok afedersiniz

Ella düşük yaptırmıyor yumurtlamayı çatlatmış kanama olması normal bende de olmuştu ilk kullandığımda. 2. Kullandığımda olmadı ve hamile kaldım

Ella düşük yaptırmıyor yumurtlamayı çatlatmış kanama olması normal bende de olmuştu ilk kullandığımda. 2. Kullandığımda olmadı ve hamile kaldım
Anladım ella kullandiktan sonra adetim gelsin diye internette okumuştum kekik çayı da adet sokturuyor diye onu da içtim adet öncesi hemen hamile kalmış olabilir miyim diye suphelendim 2 günlük hamile bile olsam bu pihtili kan gelir miydi dünden beri çok taktım kafama bu konuyu

Anladım ella kullandiktan sonra adetim gelsin diye internette okumuştum kekik çayı da adet sokturuyor diye onu da içtim adet öncesi hemen hamile kalmış olabilir miyim diye suphelendim 2 günlük hamile bile olsam bu pihtili kan gelir miydi dünden beri çok taktım kafama bu konuyu
Sanmıyorum adet söktürücüler sanıldığı gibi şak diye işe yaramıyor

Back
X