Ella

Dilmeh12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
42
5
1
28
Ben birsey sormak istiyorum nisanlimla prezervatif ile iliski yasadik ama bosalma sirasinda prezervatif kayip dustu ve o anin panigi ile iceri geldi mi bilmiyoruz. 1 2 saat icerisinde hemen ella ertesi gun hapi aldik yan etki ile karsilasmadim daha ama hap etkili midir

Evet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyim
Benim arkadaşım seks sonrası ella kullandı iki üç kere içeri boşalma oldu diye o hiç hamile kalmadı korkmayın dediğim gibi ben istisnayım doktora gidip baktırıcam belki kimyasal gebeyimdir çok düşük çünkü ella en etkilisi ve yumurtlamayı durduruyor

Perşembeyi bekle gecikirsen 2 3 gün erken gebelik testi alıp test yaparsın ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musun
Evet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyim
Benim arkadaşım seks sonrası ella kullandı iki üç kere içeri boşalma oldu diye o hiç hamile kalmadı korkmayın dediğim gibi ben istisnayım doktora gidip baktırıcam belki kimyasal gebeyimdir çok düşük çünkü ella en etkilisi ve yumurtlamayı durduruyor
Bende istisna
Sakın strese girme ben strese girip bir hafta geciktiğimi hatırlıyorum bu çok önemli o yüzden kafanı dağıtacak şeyler yap bu konuyu konuşmak istersen özelden yaziyim konuşalım kendini yıpratma
Aradan 18 gun gecmis gebelik belirtisi coktan belli olmaz miydi. Regl olsamda agrilarim olurdu sadece sivilcelenmem oldu hafif onuda neye yoracağımı şaştım :(

Bende istisna

Aradan 18 gun gecmis gebelik belirtisi coktan belli olmaz miydi. Regl olsamda agrilarim olurdu sadece sivilcelenmem oldu hafif onuda neye yoracağımı şaştım :(
Bende hala hiçbir gebelik belirtisi yok kimyasal gebe de olabilirim bu süreci çok sakin atlatmalısın bende regl günümden beri süren kahverengi akıntı var deli gibi ama dediğim gibi çok etkili bu ilaçlar umarım hamile değilsindir istenmeyen gebelik o korku çok kötü bilirim

Yok hayır 1hafta gecikti bir de ilkten tam sökülmedi adetim ilk 3 4 gün kahve rengi gibi silik silik geldi sonra eşimle ilişki yaşadığımız esnada sanki oluk oluk adet yaşadım ilk defa o kadar çok gelmişti yan etkileri böyle malesef
Normalde 1 hafta adet geciktiriyomus sonra normale donuyormus bende internette boyle okudum sizin duzene girdi mi diger ay peki

Back
X