Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembeyi bekle gecikirsen 2 3 gün erken gebelik testi alıp test yaparsın ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musunReglm per
Evet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyimPerşembeyi bekle gecikirsen 2 3 gün erken gebelik testi alıp test yaparsın ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musun
Benim arkadaşım seks sonrası ella kullandı iki üç kere içeri boşalma oldu diye o hiç hamile kalmadı korkmayın dediğim gibi ben istisnayım doktora gidip baktırıcam belki kimyasal gebeyimdir çok düşük çünkü ella en etkilisi ve yumurtlamayı durduruyorEvet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyim
Sakın strese girme ben strese girip bir hafta geciktiğimi hatırlıyorum bu çok önemli o yüzden kafanı dağıtacak şeyler yap bu konuyu konuşmak istersen özelden yaziyim konuşalım kendini yıpratmaEvet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyim
Evet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyimPerşembeyi bekle gecikirsen 2 3 gün erken gebelik testi alıp test yaparsın ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musun
Bende istisnaBenim arkadaşım seks sonrası ella kullandı iki üç kere içeri boşalma oldu diye o hiç hamile kalmadı korkmayın dediğim gibi ben istisnayım doktora gidip baktırıcam belki kimyasal gebeyimdir çok düşük çünkü ella en etkilisi ve yumurtlamayı durduruyor
Aradan 18 gun gecmis gebelik belirtisi coktan belli olmaz miydi. Regl olsamda agrilarim olurdu sadece sivilcelenmem oldu hafif onuda neye yoracağımı şaştımSakın strese girme ben strese girip bir hafta geciktiğimi hatırlıyorum bu çok önemli o yüzden kafanı dağıtacak şeyler yap bu konuyu konuşmak istersen özelden yaziyim konuşalım kendini yıpratma
Bende hala hiçbir gebelik belirtisi yok kimyasal gebe de olabilirim bu süreci çok sakin atlatmalısın bende regl günümden beri süren kahverengi akıntı var deli gibi ama dediğim gibi çok etkili bu ilaçlar umarım hamile değilsindir istenmeyen gebelik o korku çok kötü bilirimEvet 6 ocakta oldu 2 saat icerisinde ella aldık lütfen iyi birsey diyin cok stresliyim
Bende istisna
Aradan 18 gun gecmis gebelik belirtisi coktan belli olmaz miydi. Regl olsamda agrilarim olurdu sadece sivilcelenmem oldu hafif onuda neye yoracağımı şaştım![]()
normal gununde oldu mu pekiBizdede aynısı oldu eşimle gittik hemen aldık içtim 1 2 saat içinde. Hamile Kalmadım çok etkili bir ilaç zaten.
Yok hayır 1hafta gecikti bir de ilkten tam sökülmedi adetim ilk 3 4 gün kahve rengi gibi silik silik geldi sonra eşimle ilişki yaşadığımız esnada sanki oluk oluk adet yaşadım ilk defa o kadar çok gelmişti yan etkileri böyle malesefRegliniz
normal gununde oldu mu peki
Normalde 1 hafta adet geciktiriyomus sonra normale donuyormus bende internette boyle okudum sizin duzene girdi mi diger ay pekiYok hayır 1hafta gecikti bir de ilkten tam sökülmedi adetim ilk 3 4 gün kahve rengi gibi silik silik geldi sonra eşimle ilişki yaşadığımız esnada sanki oluk oluk adet yaşadım ilk defa o kadar çok gelmişti yan etkileri böyle malesef
Evet normale döndü öyle kalmadıNormalde 1 hafta adet geciktiriyomus sonra normale donuyormus bende internette boyle okudum sizin duzene girdi mi diger ay peki
Inşallah bende regli olurum dua ediyorumEvet normale döndü öyle kalmadı