Kullandığınız hap düzensizlik yapar.1 Ekim ella kullandım adetim normalde 17 ekimde başlaması gerekiyordu 1 kasım oldu bu süreçte 2 kere test yaptım negatif yardımcı olur musunuz bu kadar geciken var mı aranızda?
Ellayı da bu yüzden içmediniz mi zaten1 Ekim ella kullandım adetim normalde 17 ekimde başlaması gerekiyordu 1 kasım oldu bu süreçte 2 kere test yaptım negatif yardımcı olur musunuz bu kadar geciken var mı aranızda?
Teşekkür ederimHerkesin vücudu bir değil. Hormonlarınız altüst olmuş bir kaç ay sorun yaşayabilirsiniz.
Kan verin bı istersenizAblalarım kardeşlerim merhabalar öncellikle ben sevgilimle tam bir ilişkim olmadı ama vajinama biraz zevk suyu geldiğinden işkillendim ve 5-6 saat sonrasında Ella hapı aldım bir de almadan önce beni işkillendiren bildirim geldi bana yumurtlama günü diye o beni daha da kötü yaptı günlerdir araştırıyorum. İlacı içmemden iki hafta geçmesine rağmen mide bulantılarım memelerde hassasiyet ve aşırı derecede akıntılarım oluyordu stresten olabilir bir dönem takmadım ve arkadaşlarıma anlatıp rahatlattığım dönemde belirtiler azaldı şimdi regl dönemim geldi yarın olmam gerekiyor ama olacağımdan emin değilim belirtiler oluyor yine stres yapıyorum korktuğum için test almayı düşünüyorum ama doğru göstermiyor okuduklarım kadarıyla yarın hastaneye randevu bulabildim öğrenci olduğumdan daha doktora nasıl anlatacağımı düşünüyorum biraz da acaba bir hamilelik söz konusu olabilir mi ? Arkadaşlarım ve sevgilim mümkün olmadığını söylüyorlar ama emin olamıyorum. Güzelce cevap verirseniz sevinirim
Vereceğim yarın yani doktorla konuşacağım bı ona göre olmayacağını düşünüyorum ama yine de korkuyor insanKan verin bı isterseniz
ella kullanınca oluyor böyle düzensizlikler1 Ekim ella kullandım adetim normalde 17 ekimde başlaması gerekiyordu 1 kasım oldu bu süreçte 2 kere test yaptım negatif yardımcı olur musunuz bu kadar geciken var mı aranızda?
Ablalarım kardeşlerim merhabalar öncellikle ben sevgilimle tam bir ilişkim olmadı ama vajinama biraz zevk suyu geldiğinden işkillendim ve 5-6 saat sonrasında Ella hapı aldım bir de almadan önce beni işkillendiren bildirim geldi bana yumurtlama günü diye o beni daha da kötü yaptı günlerdir araştırıyorum. İlacı içmemden iki hafta geçmesine rağmen mide bulantılarım memelerde hassasiyet ve aşırı derecede akıntılarım oluyordu stresten olabilir bir dönem takmadım ve arkadaşlarıma anlatıp rahatlattığım dönemde belirtiler azaldı şimdi regl dönemim geldi yarın olmam gerekiyor ama olacağımdan emin değilim belirtiler oluyor yine stres yapıyorum korktuğum için test almayı düşünüyorum ama doğru göstermiyor okuduklarım kadarıyla yarın hastaneye randevu bulabildim öğrenci olduğumdan daha doktora nasıl anlatacağımı düşünüyorum biraz da acaba bir hamilelik söz konusu olabilir mi ? Arkadaşlarım ve sevgilim mümkün olmadığını söylüyorlar ama emin olamıyorum. Güzelce cevap verirseniz sevinirim
Ella hapı düzensizlik yapıyor gecikmesi çok normal benim 21 gün geciktikten sonra adet oldum. Belirtilerinizde muhtemelen psikolojik ki ella hapının yan etkileri olabilir korkmaAblalarım kardeşlerim merhabalar öncellikle ben sevgilimle tam bir ilişkim olmadı ama vajinama biraz zevk suyu geldiğinden işkillendim ve 5-6 saat sonrasında Ella hapı aldım bir de almadan önce beni işkillendiren bildirim geldi bana yumurtlama günü diye o beni daha da kötü yaptı günlerdir araştırıyorum. İlacı içmemden iki hafta geçmesine rağmen mide bulantılarım memelerde hassasiyet ve aşırı derecede akıntılarım oluyordu stresten olabilir bir dönem takmadım ve arkadaşlarıma anlatıp rahatlattığım dönemde belirtiler azaldı şimdi regl dönemim geldi yarın olmam gerekiyor ama olacağımdan emin değilim belirtiler oluyor yine stres yapıyorum korktuğum için test almayı düşünüyorum ama doğru göstermiyor okuduklarım kadarıyla yarın hastaneye randevu bulabildim öğrenci olduğumdan daha doktora nasıl anlatacağımı düşünüyorum biraz da acaba bir hamilelik söz konusu olabilir mi ? Arkadaşlarım ve sevgilim mümkün olmadığını söylüyorlar ama emin olamıyorum. Güzelce cevap verirseniz sevinirim
Doktora falan da gitmene gerek yok bence ki hamilelik o kadar kolay değil öyle olsaydı şimdiye çok kişi hamile kalırdıVereceğim yarın yani doktorla konuşacağım bı ona göre olmayacağını düşünüyorum ama yine de korkuyor insan
Regl günüm geldi ama olmadım kekik suyu soğan suyu vs içiyorum ama karnı iki dakika ağrıtıyor sonra geçiyor hiçbir belirti yok maalesefElla hapı düzensizlik yapıyor gecikmesi çok normal benim 21 gün geciktikten sonra adet oldum. Belirtilerinizde muhtemelen psikolojik ki ella hapının yan etkileri olabilir korkma
Haklısınız tabi siz gitmiş miydiniz peki ben rahatlayamayacağımı hissettiğimden gitmek istiyorum olmayacağını düşünüyorum ama insan vesvese yapıyor birazDoktora falan da gitmene gerek yok bence ki hamilelik o kadar kolay değil öyle olsaydı şimdiye çok kişi hamile kalırdı
Ben rezene içerim hep te gelirim ama sürekli üst üste içme derimRegl günüm geldi ama olmadım kekik suyu soğan suyu vs içiyorum ama karnı iki dakika ağrıtıyor sonra geçiyor hiçbir belirti yok maalesef
Ben gitmedim diğer adet günümü bekledim bu süreçte sürekli test yaptım negatif olduğunu gördükçe rahatlıyordum yani 21 gün sonra da adetim geldiHaklısınız tabi siz gitmiş miydiniz peki ben rahatlayamayacağımı hissettiğimden gitmek istiyorum olmayacağını düşünüyorum ama insan vesvese yapıyor biraz
Yok ara ara içtim 2 gün içtim oldum zaten ama biraz olmaya zorladım galiba çünkü biraz akıntı geliyordu ama sökülemiyordum şimdi de az miktarda geliyor belki de ondandırBen rezene içerim hep te gelirim ama sürekli üst üste içme derim
Sevindim adına zaten ella kullandıktan sonra normalden az veya çok gelmesi normalYok ara ara içtim 2 gün içtim oldum zaten ama biraz olmaya zorladım galiba çünkü biraz akıntı geliyordu ama sökülemiyordum şimdi de az miktarda geliyor belki de ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?