Ella

Sevindim adına zaten ella kullandıktan sonra normalden az veya çok gelmesi normal
Aynen öyle diyorlar o yüzden bakalım ikinci reglde normale döner umarım sen oldun mu nasıl oldu senin

Benimde bitecek yakında ama eskisi gibi takmıyorum şükür yoksa kafayı yerdim regli görmem yetti

cevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.

Benim de yumurtlamaya denk geldiği için 2-3 kere ella kullandım bu zamana kadar bi sorun yaşamadım. Belirtiler bence tamamen psikolojik yine bir 10 günde bir test yapın derim ben adet olana kadar 50 kere yapıyodum ve negatif gördükçe rahatlıyordum ve adet oluyordum yani

5 gündür kasik ağrısı batmasi kabızlık istahta azalma yaşıyorum canım hicbsey istemiyor. Kendime ayrı kızıyorum böyle bi şeye nasıl izin verdim diye korunmadan. 5 gün geçti bi 5 gün dhaa bekleyip test yapacağım ama reglme 2 hafta var.

Öyle birşey olsaydı bile bu kadar erken belirtiler olmazdı diye düşünüyorum. Bu belirtiler varsa testte de pozitif çıkar bence beklemeden bi test yapın sonra düşünün isterseniz. Gelişmeleri de haber verin mutlaka

Cinsel beraberlik 18 kasimda oldu ertesi günü 19unda ilac içtim 6 günde gebelik belirti verir mi yada çıkar mi ve reglme daha 2 hafta var

Cinsel beraberlik 18 kasimda oldu ertesi günü 19unda ilac içtim 6 günde gebelik belirti verir mi yada çıkar mi ve reglme daha 2 hafta var
İmkanı yok 6 günde belirti vermesini hamilelik sürecinde 10 güne kadar daha bebek yerleşmiyor. Çevremde ki hamileler hep 1-2 aylıkken öğrendiler Şuan belirti veremez yani

İmkanı yok 6 günde belirti vermesini hamilelik sürecinde 10 güne kadar daha bebek yerleşmiyor. Çevremde ki hamileler hep 1-2 aylıkken öğrendiler Şuan belirti veremez yani
Birazda psikolojik oldu galiba ama kasık ağrım hala var beklemem lazım canimmm

1 Ekim ella kullandım adetim normalde 17 ekimde başlaması gerekiyordu 1 kasım oldu bu süreçte 2 kere test yaptım negatif yardımcı olur musunuz bu kadar geciken var mı aranızda?
Merhaba bende ella kullandım. iliskiden 21 gün sonra beta hcgye baktırdım 0.2 çıktı
1 haftadır da adetim gecikiyor ne yapmam lazım
Beta yükselir mi

Merhaba bende ella kullandım. iliskiden 21 gün sonra beta hcgye baktırdım 0.2 çıktı
1 haftadır da adetim gecikiyor ne yapmam lazım
Beta yükselir mi
Muhtemelen stresten gecikiyor olabilir. Siz yinede kontrol edin sürekli test yapın. Buraya da haber verin mutlaka

Sürekli gerek var mı ya test yapmaya yapmadim hiç btadan sonra
Sürekli derken emin olmanız için ben adet olana kadar 10 günde bir yapıyodum
Hala kasik ağrım var bi 5 gün geçer gibiydi tekrar başladı reglme 1 hafta var bu kadar uzun kasık ağrısı yaşadiniz mi? Karnim gurul gurul kasık agrimda var.

Hala kasik ağrım var bi 5 gün geçer gibiydi tekrar başladı reglme 1 hafta var bu kadar uzun kasık ağrısı yaşadiniz mi? Karnim gurul gurul kasık agrimda var.
Benim kaşık ağrımdan çok göğüs hassasiyetim çok oluyordu ama kaşık ağrım da vardı ki adetinize de az kalmış normal bence

Benim kaşık ağrımdan çok göğüs hassasiyetim çok oluyordu ama kaşık ağrım da vardı ki adetinize de az kalmış normal bence
Ben dede göğüs hassasiyeti yok kasik batmam var bi geliyor bi gidiyor. Anlayamadım bu kadar yan etki uzun sürer mi

Muhtemelen stresten gecikiyor olabilir. Siz yinede kontrol edin sürekli test yapın. Buraya da haber verin mutlaka
Ben dayanmadim kadın hastalıklarına randevu aldım gittim .karından ultrasonla baktılar rahim duvarın ince .kese gözükmüyor dedi
Bta verdim yine 0.100 çıktı
Gebelik yok yani ama regl olmadım hâlâ

Ben dayanmadim kadın hastalıklarına randevu aldım gittim .karından ultrasonla baktılar rahim duvarın ince .kese gözükmüyor dedi
Ne gibi belirtileriniz var acaba ne kadar geciktiniz?

Bundan sonra yükselmezmiymiş kesin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…