- 20 Kasım 2023
- 30
- 10
- 3
- 21
- Konu Sahibi gizlibirii
-
Ağrılarım yan etkisi midir saatlerdir baş ağrısı çekiyorum karnımın ağrısı da ara ara girip duruyor%98 yaramıştır
Evet tabii, yan etkileri arasında var diye biliyorum bunlarAğrılarım yan etkisi midir saatlerdir baş ağrısı çekiyorum karnımın ağrısı da ara ara girip duruyor
Hiç kalma ihtimalim yok mu acaba ilacı aldıktan sonra pişman oldum almasaydım dedimEvet tabii, yan etkileri arasında var diye biliyorum bunlar
Hiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Ellada da %98Hiç kalma ihtimalim yok mu acaba ilacı aldıktan sonra pişman oldum almasaydım dedim
Anladım çok teşekkür ederimHiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Ellada da %98
Merhaba ben pcos hastasıyım ve düzensiz oluyor adetlerim erkek arkadaşımla görüşmeden önce 3 gündür tarlusal kullanıyordum o gün görüştüm onun dudağına değen zevk suyundan bana değmesinden korkup ertesi günü hapı kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim sizce gebelik gibi bir durum olur mu ?Hiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Ellada da %98
Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misi
Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misinizMerhaba ben pcos hastasıyım ve düzensiz oluyor adetlerim erkek arkadaşımla görüşmeden önce 3 gündür tarlusal kullanıyordum o gün görüştüm onun dudağına değen zevk suyundan bana değmesinden korkup ertesi günü hapı kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim sizce gebelik gibi bir durum olur mu ?Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misiniz
Onun dudağına değen zevk suyu sizin vajinanızdan nasıl girip yumurta dölleyecek ablam boşa kullanmışsın kullanmadan da gebelik olmazdı zatenMerhaba ben pcos hastasıyım ve düzensiz oluyor adetlerim erkek arkadaşımla görüşmeden önce 3 gündür tarlusal kullanıyordum o gün görüştüm onun dudağına değen zevk suyundan bana değmesinden korkup ertesi günü hapı kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim sizce gebelik gibi bir durum olur mu ?
Onun dudağına değen zevk suyu sizin vajinanızdan nasıl girip yumurta dölleyecek ablam boşa kullanmışsın kullanmadan da gebelik olmazdı zaten
Normal bir şekilde gelemez ama işte utanıyorum söylemeye de vajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlamışsınızdır o şekilde olsa da olmaz dimi
Vajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlarsınız işte utanıyorum söylemeye o şekilde bulaşıp vajina içine giremez miOnun dudağına değen zevk suyu sizin vajinanızdan nasıl girip yumurta dölleyecek ablam boşa kullanmışsın kullanmadan da gebelik olmazdı zaten
Girer ama yumurta dölleyemezVajinamı öptü bir şeyler yaşandı anlarsınız işte utanıyorum söylemeye o şekilde bulaşıp vajina içine giremez mi
Neden peki ? Kullandığım ilaçtan dolayı mıGirer ama yumurta dölleyemez
Hayır yav, spermin belli bi hızda girmesi lazım, sperm hareketsizliği hızı boşa ölçülmüyor gebe kalamayan kadınlarda. Önce onun zevk suyunda bulunan 3-5 sperm size, sizden ona, ondan size geçecek falan ojooNeden peki ? Kullandığım ilaçtan dolayı mı
Tamam teşekkürlerHayır yav, spermin belli bi hızda girmesi lazım, sperm hareketsizliği hızı boşa ölçülmüyor gebe kalamayan kadınlarda. Önce onun zevk suyunda bulunan 3-5 sperm size, sizden ona, ondan size geçecek falan ojoo
Size bir şey sorabilir miyimGirer ama yumurta dölleyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?