Ella

sananeee3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
27
0
1
32
Arkadaslar merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce prezervatifçıkması sonucu 24 saat içinde ella kullandim içime bosalip bosalmadigini bilmiyorum ilişki sonrasi hemen cisimi yaptım ve orayı ıslak bezle falan temizledim bugün regl baslangicim ama çok az bi kan geldi sizce hamile olabilir miyim ilişkiye girdiğim gün dogurganlik şansım ortaydi ne olur yardimci olun kaç gündür kafayı yiyecegim

Hic bir korunma yonteminin yuzde yuz basarili olmadigini biliyorsunuz degil mi? Iste boyle kazalar olabiliyor. Simdi diyelim hamile kaldiniz napicaksiniz. Durun ben soyliyim canina kiyacaksiniz masum bi bebegin. Bu arada bu tarz konular bu ara tavan yapti forumda. Haydar Dümen kosesi adi altinda bi baslik acilsin yaniii:işsiz: Bu arada yargilamayin cart currt yazmayin lutfen, buraya bunu yaziyorsaniz insanlar tabi ki fikirlerini beyan edeceklerdir..olumlu ya da olumsuz. Ins. Hamile degilsinizdir o yavruya acirim..:cry:

Bugun olmasa bile baska bir gun hamile kalabilirsiniz. sadece benim bi kac tanidigim var turlu korunma yontemleri uygularken hamile kalan. Dini inancinizi bilmiyorum ama bence donun bu yoldan,yanlistan. Yazik ya uzuluyorum ben bunlari gordukce, duydukca...

Çok pismanim. Kaç haftadir çektiklerimi bi ben bi de ALLAH ' IM biliyor. O olaydan. Sonra bir daha erkek arkadasimla gorusmedim sadece mesajlasiyorum. Çok pismanim bir daha evlenmeden aslaaa

Back
X