- 6 Ağustos 2022
- 17
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Aysebilmyr0
-
İlaçtan olabilir. Hormon dengesini bozuyorArkadaşlar ella kullandıktan 2 gün sonra kanamam oldu ama regl mi elladan mı anlayamıyorum normal reglm gibi yoğun değil ama lekelenme denmez buna 3 4 ped değiştirdim 2 gündür ne yapmam lazım yardım edin çok stresli zamandan geçiyorum
Kanama mı regl mi bilmiyorum ben ama boşuna stress yapma stres daha kötü yapıyor ve ne kadar düşünürsen Düşün etkileri devam ediyor sende yan etkileri oldu muBenimki tam tersi oluyor şuanda ella kullandım ve 15 gündür regl gecikmesi yaşıyorum bende aşırı stresliyim
Aşırı kasık ağrım oldu hala da devam ediyor ella içeli 25 gün oldu adetimde 15 gün gecikmede. Bazılarında erken regl bazılarında geç regl sorunu yaratıyormuş yine de aşırı tedirginimKanama mı regl mi bilmiyorum ben ama boşuna stress yapma stres daha kötü yapıyor ve ne kadar düşünürsen Düşün etkileri devam ediyor sende yan etkileri oldu mu
Bende ilk içtiğim de 3 4 saat sonra kustum midem kotuydu halsizlik ishal ağız kuruluğu ölecek gibiydim diğer gün geçti sadece halsizlik ve kasik ağrısı oldu ve kanamam oldu 2. Gün regl gibi halsiz bitkindim stres ve panik atagim fazlaydı geceleri uyuyamıyorum hala kanamam hala devam ediyor benim 5. Gunum içeli hapı sadece kanamam ve karnımda şişkinlik kaldı psikolojikmen kötüyüm baya kuruyorum kafamdaAşırı kasık ağrım oldu hala da devam ediyor ella içeli 25 gün oldu adetimde 15 gün gecikmede. Bazılarında erken regl bazılarında geç regl sorunu yaratıyormuş yine de aşırı tedirginim
Ella erken regl kanaması yapmıştır. İnanın bende aşırı paniğim 2 beta testi 6 tane idrar testi yaptım negatif ama hala olamadım çok stresliyimBende ilk içtiğim de 3 4 saat sonra kustum midem kotuydu halsizlik ishal ağız kuruluğu ölecek gibiydim diğer gün geçti sadece halsizlik ve kasik ağrısı oldu ve kanamam oldu 2. Gün regl gibi halsiz bitkindim stres ve panik atagim fazlaydı geceleri uyuyamıyorum hala kanamam hala devam ediyor benim 5. Gunum içeli hapı sadece kanamam ve karnımda şişkinlik kaldı psikolojikmen kötüyüm baya kuruyorum kafamda
Ella erken regl kanaması yapmıştır. İnanın bende aşırı paniğim 2 beta testiBende ilk içtiğim de 3 4 saat sonra kustum midem kotuydu halsizlik ishal ağız kuruluğu ölecek gibiydim diğer gün geçti sadece halsizlik ve kasik ağrısı oldu ve kanamam oldu 2. Gün regl gibi halsiz bitkindim stres ve panik atagim fazlaydı geceleri uyuyamıyorum hala kanamam hala devam ediyor benim 5. Gunum içeli hapı sadece kanamam ve karnımda şişkinlik kaldı psikolojikmen kötüyüm baya kuruyorum kafamda
Sizin normal regl tarihiniz kaçıydıBende ilk içtiğim de 3 4 saat sonra kustum midem kotuydu halsizlik ishal ağız kuruluğu ölecek gibiydim diğer gün geçti sadece halsizlik ve kasik ağrısı oldu ve kanamam oldu 2. Gün regl gibi halsiz bitkindim stres ve panik atagim fazlaydı geceleri uyuyamıyorum hala kanamam hala devam ediyor benim 5. Gunum içeli hapı sadece kanamam ve karnımda şişkinlik kaldı psikolojikmen kötüyüm baya kuruyorum kafamda
Regl oldunuz mu bende 10 gündür geciktim test yaptım ama negatifElla erken regl kanaması yapmıştır. İnanın bende aşırı paniğim 2 beta testi 6 tane idrar testi yaptım negatif ama hala olamadım çok stresliyim
Test negatif ise korkmana gerek yok. Endişe etme psikolojik olarak daha da kötü etkilenir gecikme yaşarsın. Maalesef aldığın ilaç hormonların dengesini bozuyor ve hemen düzelmiyor. Normal regli sürecine dönmen aylar alabilir. Regli olamadığın için de şişkinlik ve ağrı yaşayabilirsin normaldir.Regl oldunuz mu bende 10 gündür geciktim test yaptım ama negatif
Eczanelerde satılan hcg testi yaptım negatifti ve zaten bir şey olmadi emin olmak amacli kullandim ilacı ben kanamadikca panik yapıyorum kanamam olmuyorTest negatif ise korkmana gerek yok. Endişe etme psikolojik olarak daha da kötü etkilenir gecikme yaşarsın. Maalesef aldığın ilaç hormonların dengesini bozuyor ve hemen düzelmiyor. Normal regli sürecine dönmen aylar alabilir. Regli olamadığın için de şişkinlik ve ağrı yaşayabilirsin normaldir.
Hiç bir şey olmadığından eminsen neden kullandın ki? Maalesef bu alınan haplar her türlü dengeyi bozar. Bir doktora gidin kontrol yapılsın kist vs yoksa adet söktürücü verir.Eczanelerde satılan hcg testi yaptım negatifti ve zaten bir şey olmadi emin olmak amacli kullandim ilacı ben kanamadikca panik yapıyorum kanamam olmuyor
Emin olmak amaçlı kullandım sperm içimde yoktu ama emin olmak istedim sonradan öğrendim çok kötü bir ilaç olduğunu maf etti zayen beni hem psikolojik hem sağlık açısındanHiç bir şey olmadığından eminsen neden kullandın ki? Maalesef bu alınan haplar her türlü dengeyi bozar. Bir doktora gidin kontrol yapılsın kist vs yoksa adet söktürücü verir.
Dediğim gibi doktora gitmen daha sağlıklı, bir sorun yoksa adet söktürücü hap alırsınEmin olmak amaçlı kullandım sperm içimde yoktu ama emin olmak istedim sonradan öğrendim çok kötü bir ilaç olduğunu maf etti zayen beni hem psikolojik hem sağlık açısından
Teşekkür ederimDediğim gibi doktora gitmen daha sağlıklı, bir sorun yoksa adet söktürücü hap alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?