Elladan mı adet mi

Aysebilmyr0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
17
1
1
23
Arkadaşlar ella kullandıktan 2 gün sonra kanamam oldu ama regl mi elladan mı anlayamıyorum normal reglm gibi yoğun değil ama lekelenme denmez buna 3 4 ped değiştirdim 2 gündür ne yapmam lazım yardım edin çok stresli zamandan geçiyorum

İlaçtan olabilir. Hormon dengesini bozuyor

Benimki tam tersi oluyor şuanda ella kullandım ve 15 gündür regl gecikmesi yaşıyorum bende aşırı stresliyim

Kanama mı regl mi bilmiyorum ben ama boşuna stress yapma stres daha kötü yapıyor ve ne kadar düşünürsen Düşün etkileri devam ediyor sende yan etkileri oldu mu
Aşırı kasık ağrım oldu hala da devam ediyor ella içeli 25 gün oldu adetimde 15 gün gecikmede. Bazılarında erken regl bazılarında geç regl sorunu yaratıyormuş yine de aşırı tedirginim

Aşırı kasık ağrım oldu hala da devam ediyor ella içeli 25 gün oldu adetimde 15 gün gecikmede. Bazılarında erken regl bazılarında geç regl sorunu yaratıyormuş yine de aşırı tedirginim
Bende ilk içtiğim de 3 4 saat sonra kustum midem kotuydu halsizlik ishal ağız kuruluğu ölecek gibiydim diğer gün geçti sadece halsizlik ve kasik ağrısı oldu ve kanamam oldu 2. Gün regl gibi halsiz bitkindim stres ve panik atagim fazlaydı geceleri uyuyamıyorum hala kanamam hala devam ediyor benim 5. Gunum içeli hapı sadece kanamam ve karnımda şişkinlik kaldı psikolojikmen kötüyüm baya kuruyorum kafamda

Ella erken regl kanaması yapmıştır. İnanın bende aşırı paniğim 2 beta testi 6 tane idrar testi yaptım negatif ama hala olamadım çok stresliyim

Ella erken regl kanaması yapmıştır. İnanın bende aşırı paniğim 2 beta testi
Sizin normal regl tarihiniz kaçıydı

Regl oldunuz mu bende 10 gündür geciktim test yaptım ama negatif
Test negatif ise korkmana gerek yok. Endişe etme psikolojik olarak daha da kötü etkilenir gecikme yaşarsın. Maalesef aldığın ilaç hormonların dengesini bozuyor ve hemen düzelmiyor. Normal regli sürecine dönmen aylar alabilir. Regli olamadığın için de şişkinlik ve ağrı yaşayabilirsin normaldir.

Eczanelerde satılan hcg testi yaptım negatifti ve zaten bir şey olmadi emin olmak amacli kullandim ilacı ben kanamadikca panik yapıyorum kanamam olmuyor

Eczanelerde satılan hcg testi yaptım negatifti ve zaten bir şey olmadi emin olmak amacli kullandim ilacı ben kanamadikca panik yapıyorum kanamam olmuyor
Hiç bir şey olmadığından eminsen neden kullandın ki? Maalesef bu alınan haplar her türlü dengeyi bozar. Bir doktora gidin kontrol yapılsın kist vs yoksa adet söktürücü verir.

Hiç bir şey olmadığından eminsen neden kullandın ki? Maalesef bu alınan haplar her türlü dengeyi bozar. Bir doktora gidin kontrol yapılsın kist vs yoksa adet söktürücü verir.
Emin olmak amaçlı kullandım sperm içimde yoktu ama emin olmak istedim sonradan öğrendim çok kötü bir ilaç olduğunu maf etti zayen beni hem psikolojik hem sağlık açısından

Emin olmak amaçlı kullandım sperm içimde yoktu ama emin olmak istedim sonradan öğrendim çok kötü bir ilaç olduğunu maf etti zayen beni hem psikolojik hem sağlık açısından
Dediğim gibi doktora gitmen daha sağlıklı, bir sorun yoksa adet söktürücü hap alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…