Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben aslında bu yönteme pek sıcak bakmıyodum ama progestrn kullandığm için vajinal yolla elime bişeyin gelmediğini ve rahatça ileriye gidebildiğini farkettimm ne dersiniz doğruluk payı var mı yoksa yanıltıcı mı bu yöntem
kızlar ben aslında bu yönteme pek sıcak bakmıyodum ama progestrn kullandığm için vajinal yolla elime bişeyin gelmediğini ve rahatça ileriye gidebildiğini farkettimm ne dersiniz doğruluk payı var mı yoksa yanıltıcı mı bu yöntem
tets yaptım canım çıkmadı hem idrara geç çıkabiliyo biliyosun ama adet olacağın zaman rahim aşağı doğru geliyomuş kocakarı yöntemiymiş bu aslında eskiden bu şekilde anlarlarmış gebe olunduğunu hayır ben de özellikle yapmadım zaten dedim ya ilaç koyarken farkkettm
Bu ay ve diğer ay bu yöntemi denedim...iki ayda da elime ters birşey geldi ve ileriye gitmedi sertlik müsade etmedi ama bu ay hamileyim..yani tamamen yanlış uydurmaca bir yöntem...
kızlar yanlış anlaşılmasın onayladığımdan falan değil yani ben forumlarda okumuştum sadece ilaç koyarken de aklıma geldi ve bilen var mı die merak ettim yoksa tehlikeli buluyorum aslında
Selamun Aleykum hanımlar başka birsey ararken bu konu cikti karşıma söyle bi durum var bende ben vajinal mantar için fitil kullandım bi kaç ay ve o zaman rahimin çok sert olduğu hep dikkatimi çekmiştir bu yazıyı okuyunca bugün tekrar baktım ve rahim yumuşacık balo gibiydi daha önce hiç böyle olmamıştı sizce hamile mıyım umut dünyası ışte
kızlar yanlış anlaşılmasın onayladığımdan falan değil yani ben forumlarda okumuştum sadece ilaç koyarken de aklıma geldi ve bilen var mı die merak ettim yoksa tehlikeli buluyorum aslında
Ben açıkçası tehlikeli bulmuyorum canım tedavi gördüğüm için sürekli alttan muayene ediliyor o alet nereye kadar giriyor o birsey yapmadıysa benim temiz elim hicbirsey yapmaz bende ilaç koyarken fark ettim sürekli mantar oluşuyor doktor çok fazla titiz davrandigim için mantara maruz kaldığımi söylüyor vajina ya sürekli su kaçtığı için olurmus