Elleri güzel olan KK bayanlari..

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Merhaba arkadaslar..

Ben bu sitede yeni sayilirim ve cok güzel fikir ve bilgi alisverisleri yapilmasini begeniyle takip ediyorum. Benim bir sorum var, özellikle olgun yastaki bayanlara. Ellerimin cildi hala pürüzsüz ve güzel diyebilen olgun bayanlara. Ellerinize ne sIkLIkta krem sürdünüz ve kac yasindan itibaren? Ben bu konuda ne yapacagimi pek bilmiyorum. Yani her gün defalarca sürenler var, hic sürmeyenler var, bide arada sirada sürenler var yani haftada 1-2 kere. Siz nasil yaptiniz? En dogrusunu bulmaya calisiyorumda..

Simdiden cok tesekkür ederim..

valla cnm ameliyathanede çalıştıgım için her ameliyat sonrası çıkıp sürüyorum :))) bilmiyorum ne kadar dogru....

canım annemden ornek vereyım her bulasıktan sonra sürer arkosunu 45 yasınsda ve hiç buruşma leke falan yok

Bende genelde 1 defa sürerim günde ama deterjana girmezse dayanır yatana kadar.Ben kozmetik ürünlerinin kremlerini bıraktım artık doktora yazdırıyorum bir krem var bütün vücuda uygulanıyo..

Bende genelde 1 defa sürerim günde ama deterjana girmezse dayanır yatana kadar.Ben kozmetik ürünlerinin kremlerini bıraktım artık doktora yazdırıyorum bir krem var bütün vücuda uygulanıyo..

kremin ismi ne canım merak ettim ..şutarafagitti

ben günde kaç kez olduğunu bilmiyorum ama sıkca sürüyorum 4-5 kez belki daha fazala nivea kullanıyorum el ve tırnak için olandan ankarada yaşıyorum hava kuru ellerimde çok kuruyor dolayısıyla sık sık sürüyorum

ellerime hergün sabah akşam krem sürerim canım e:lepi:

hiç alışkanlığım değildir. 40 yılda bir anca sürerim. annemde sürmez ama ellerimizde bir sorun yok çok şükür.

Ben de ellerime kremi çok sürerim ve ten olarak çok yumuşaktır ellerim; ama malesef tırnaklarımın şekli kayık :(
Eli de gösteren tırnak be kardeşim:) Olmayınca naaapcan!!!
kötükedihüso

Bende ellerime haftada 1kere kil maskesi uyguluyorum daha sonra maskeyi çıkartıp beyaz vazelin sürüp ellerime poşet geçirip yarım saat bekletip poşetleri çıkarıyorum ellerim yumuşacık.

arkadaşlar normalde deterjanla temas eden ellere daha yoğun krem uygulanmalı ben antalyadayım hava bir hayli nemli ama alışkanlık oldu uzun süreden beri ellerim suya ne zaman temas etse kremlerim kışın daha çok vazelin yazın ise arko nem çok memnunum birde yatmandan önce vazelin sürer yatarsanız sabah elleriiz pamuk gibi olur

Ten yönünden şanslıyım ..
Kurumaz,çatlamaz,buruşmaz ama çok hassas :(
Ellerime hiç bişi kullanmazdım şimdi avon'un el için spa'sı var kullanıyorum ..aklıma estikçe haftada 2 haftada bir..
ipek gibidir ellerim .

bende aklıma geldikçe sürenlerdenim..ellerimle sorunum yok ama annemin elleri ve ayakları çok kuruyor ve sürekli çatlıyor.kremini merak ettim adını alabilirmiyim

aklıma geldikçe sürüyorum çünkü bizim burası çok kuru bi havaya sahip kupkuru oluveriyo ellerim

Back
X