Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eller hep soguk be tatlım heryerde.. bi diyorum iki diyorum üçüncüye bu ne buz gibi ellerin diyoheyecandan ısınmıyordur...sen tut sevgilinin elini,aşkım ısıtırmısın de,ne romantik![]()
tATLIM BENDE AYNI DURUMDAN ŞİKAYETÇİYİM ŞUAN AYAĞIMDA 2 ÇORAP BİR PATİK VAR VE BUZ GİBİ.
ELLERİMDE HEP SOĞUKTUR.
B12 VE DEMİR EKSİKLİĞİMDEN OLUYORMUŞ KUTU KUTU İLAÇ KULLANIYORUM AMA GEÇMEDİ.
BİR 40 ŞİŞE DAHA DAYAYACAK PÖF
ALLAHTAN SEVGİLİM YOK HAHA GERÇİ KANLI CANLI OLSAMDA BAĞA BAKAN OLMAZ![]()
yok be tatlım eminim fıstıksındır ve benimde aynen el ayak maşallah ölü g.. gibitATLIM BENDE AYNI DURUMDAN ŞİKAYETÇİYİM ŞUAN AYAĞIMDA 2 ÇORAP BİR PATİK VAR VE BUZ GİBİ.
ELLERİMDE HEP SOĞUKTUR.
B12 VE DEMİR EKSİKLİĞİMDEN OLUYORMUŞ KUTU KUTU İLAÇ KULLANIYORUM AMA GEÇMEDİ.
BİR 40 ŞİŞE DAHA DAYAYACAK PÖF
ALLAHTAN SEVGİLİM YOK HAHA GERÇİ KANLI CANLI OLSAMDA BAĞA BAKAN OLMAZ![]()
evet onu düşündüm cnm benimki azıcık kalastır bu ne be ayyy buz gibi çek çek der bazenbenim ellerim ve ayaklarım da hiç ısınmaz,yıllardır aşkım bıkmadan usanmadan ısıtırçift kişilik eldivenlerden al beraber giyin
kız alemsin yaaayabancı uyruklular kadar güzel olsaydın,mahalledeki nişanlı erkekler bile bakardı sana![]()
yabancı uyruklular kadar güzel olsaydın,mahalledeki nişanlı erkekler bile bakardı sana![]()
yabancı uyruklular kadar güzel olsaydın,mahalledeki nişanlı erkekler bile bakardı sana![]()
kızlar yaaa bugun yine ellerim soguktu yoldan geçerken çocugun biri gözleriynen yedi beninihahaha o saftiriğe de hala gülüyorum yabancı uyrukululara benziyorum kendimi beğenirim puahahha![]()
hahahahcanım sevgili eldivenlerinden al romantik olur hem
bir de neden soğuk derse şakaya vur canım ellerim buz gibi..........![]()
anlasılan benimkinde sorun varBenimde ellerim ve ayaklarım hep soğuk. Kendi tenime dokununca ürperiyorum ama sevgilimin çok hoşuna gidiyo. Ellerime üflemesi falan benimde hoşuma gidiyo tabi![]()
hahahahay kız totoşum karpuz gibi değil amaaaa
zayıfımda ben azıcık
ben genelde elı soguk olanın kalbi sıcak olurmuş diyorum
![]()
kızlar yaaa bugun yine ellerim soguktu yoldan geçerken çocugun biri gözleriynen yedi benişey ben biraz yabancı uyruklulara benziyorum işte iran suriye falan esmer güzeliyim ayıptır söylemesi
![]()
ay olmuyo canlar ya ellerim sogukken dokunamıyorum ona demekki bu elleri ısıtmanında bi yöntemi yok yazı beklicem benim odun ısıtmıyo işte elimi bu ne buz gibi git su kombıye tutta ısınsın dıyo kalas ya
anlasılan benimkinde sorun varneden bana öyle yapmıyo
neden bana üflemiyo
![]()
anlasılan benimkinde sorun varneden bana öyle yapmıyo
neden bana üflemiyo
![]()
Ona küçük emrah yap benim hiç elim üflenmedi ki
koptum kız ALLAH iyiliğini versin.
bu arada bir derdim var geyiğe döndü bugün ışığı gören derdim var sanıyor![]()
öylemiiiii ben bi araştırıyım bunu tatlım sağol ve bundan sonra bende dicem öylebenim de zayıf ama ben hep eşime öyle derim
bir de canım cep el sobası diye birşey var el ısıtmak için buraya link veirlmiyor ama google a yaz hemen bulursun 25 tl falan gibi bişey fiyatları
hahahOna küçük emrah yap benim hiç elim üflenmedi ki
koptum kız ALLAH iyiliğini versin.
bu arada bir derdim var geyiğe döndü bugün ışığı gören derdim var sanıyor![]()