• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerim buz gibi sevgilimin elini bile tutamıyorum

yabancı uyruklular kadar güzel olsaydın,mahalledeki nişanlı erkekler bile bakardı sana :27:

puhahahahaa :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

benide ruslara benzetirler, acaba bana bakan varmıdır? yoksa nataşamı zannediyolar :5:

bu arada benimde ellerim ve ayaklarım hep soğuk olur ve ellerimi eşimin koltuk altlarına sokuyorum o uyurken, birden ayağa dikiliyor

Son düzenleme:
Eller ne kadar soğuk olursa olsun temastan sonra ısınır.Vucut ısısıyla ilgili.

Bunun neyini dert ediyorsunuz ki ?
Eğer merakınız sağlıkla mı ilgili acaba diye olsaydı amenna ama el tutamama ile ilgili olması garip..
Yani böyle birşey için konu açtığınız topik tuhaf, yazmadan edemedim.

Son düzenleme:
şu anda ayağımda 2 çift çorap var ( 1 normal 1 çok kalın) ve cat bot ve benim ayaklarım buz gibi, üşüyorum
ellerimdede parmaksız eldiven var

hem kansızlıktan kaynaklanıyor hemde periferik kan dolaşımı bozukluğundan

Son düzenleme:
şu anda ayağımda 2 çift çorap var ( 1 normal 1 çok kalın) ve cat bot ve benim ayaklarım buz gibi, üşüyorum
ellerimdede parmaksız eldiven var

hem kansızlıktan kaynaklanıyor hemde periferik kan dolaşımı bozukluğundan

Yani sağlık tarafı sizi ilgilendiriyor öncelikle öyle değil mi ? Bunun için yapamadığınız ''el tutamama'' bunun içinde değildir bence. O sonra gelir.Bu ve bezeri konular öyle arttı ki.

Biliyorum bu duyguyu carrie, bazen parmaklarımı bile oynatamayacak hale geliyorum..Çok geçmiş olsun.

Ama işte ve işte herneyse..

Yani sağlık tarafı sizi ilgilendiriyor öncelikle öyle değil mi ? Bunun için yapamadığınız ''el tutamama'' bunun içinde değildir bence. O sonra gelir.Bu ve bezeri konular öyle arttı ki.

Biliyorum bu duyguyu carrie, bazen parmaklarımı bile oynatamayacak hale geliyorum..Çok geçmiş olsun.

Ama işte ve işte herneyse..

ben açmadım ki konuyu, ben sadece yorum yapıyorum :1:
hem ben kocamın elini niye tutacam ki :1:

Son düzenleme:
slm canım benimde elim ayağım hatta burnum buz gibidir yazın bile elim soğuktur.Kansızlık var çünkü..Muhtemelen bir çok insanın elide soğuktur bu çokta kafaya takılacak bi şey değil ama takıntı haline getirdiysen erkek arkadaşına açıkça söyle ellerim benim hep böyle soğuk nedeni yok ve bu konuda yorum yapmanı istemiyorum dersin...

aynı durum bende de vardı cnm .hatta benım ellerımde tıtrerdı .doktora gıttım .B12 demır eksıklıgı cıktı .vıtamın takvıyesı haplar ve ıgnelerle sımdı ıyıyım .bır doktora gorun sen de de aynı durum olabılır .

Ay bende de aynı durum söz konusu. Yıllardır hiç değişmez ama hiç sorun etmedim. Tutan düşünsün. Benimki de soğuktan nefret eder. Benden çok üşür. Ama nedense benim yanımdayken ona ateş basıyor. Artık uzakta olduğunda bile o soğuk ellerine dokunabilsem diyor. Alıştı bu duruma ne kadar soğuktan kaçan biri olsa da.

benim de hep soğuktur ellerim.
eski sevgilim ısıtırdı hep.
penyesinin içinden koluna soktururdu elimi ısıtırdı.

Benim de tam tersi elim avuçlarım soba gibi yanar. Yazın dokunamam kimseye. Bu daha kötü yaz kış fena oluyor.

benim ellerimde çok üşür sevgilim ısıtır elimi tutma bahaneside hazır üşümüştür ellerin ısıtayım diyo:69:

aynı durum bndede mevcut :37:
ellerımı yne bı sekılde ısıtırımda ayaklarım hıc ısınmaz
bırde ellerım usumusken saga sola carparsam morarır hemen

Back
X