• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerim buz gibi sevgilimin elini bile tutamıyorum

benim de buz gibi hiç ısınmaz, benim yazın da öyle..
1 ay teyzeme kalmaya gitmiştim. her gece zorla 1 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdi
o ay ellerim de ayaklarım da sıcacık olmuştu. eve dönerken yanıma da 1 kavonoz koydu
ama o iğrenç şeyi yiyemedim bi daha :120:

aynı benim eski sevgilim.
yaz gününde buz gibi elleriyle üşürdüm,tek elleri değil burnu bile ısınmazdı hiç :))

Sevgilinden utanacağın bi durum yok ki canım benim,olur böyle şeyler,içinin sıcaklığı yeter de artar bile ona :16:

ben kendimi bildim bileli elim ayağım buz gibidir... yaz günü çorapla yatarım. eşim dakikada bir ellerimi kontrol eder ısıtayım diye... ısınmıyor işte. görümcem yeni doğum yaptı, yanında kalıyordum. bebişin altı kirlenmiş, değiştirirken tabi ayaklarını tutuyorum, o yavrum bir titredi içim acıdı.... unutmuşum ellerimin buz olduğunu. bir kaç gün sonra öğrendim ki ben de hamileyim. şimdiden düşünüyorum yavruma bu soğuk ellerle nasıl dokunacağım:(

pekmez, kan şurubu, bal.... denedim fayda etmiyor.

Şuan 2 yün çorap,üstüne patik giydim hala buz hala buzz :( aynen bende ellerim ayaklarım buz gibiii herzaman.hem yaz hem kış.
Benim de sevgilim hep ısıtır sağolsun,yazda vantilatör klima görevi görüyorum da kışta eldiven giyip ben ısıtmaya calısıyorum onunkini :69:
bence sorun etmemelisin sevglini,ısıtsın tabi işi ne :)

Kan testleri de yaptırdım ben kanım normal demir falan her şey normal genetik dedi doktor.Belki damar tıkanıklığı falan bişeyler zırvaladı ama doktor kuzenime sordum gerek yok dedi bende gitmedim.
Hergün pekmez yerim deli gibi ama yok yani ısınamıyorum alışcaksınız yevrular :37:

aynı durum bende de var. eşim her akşam ayaklarıma sıcak su şişesi koyuyor.
bence uzat ellerini sevgiline o ısıtsın :)

tATLIM BENDE AYNI DURUMDAN ŞİKAYETÇİYİM ŞUAN AYAĞIMDA 2 ÇORAP BİR PATİK VAR VE BUZ GİBİ.
ELLERİMDE HEP SOĞUKTUR.
B12 VE DEMİR EKSİKLİĞİMDEN OLUYORMUŞ KUTU KUTU İLAÇ KULLANIYORUM AMA GEÇMEDİ.
BİR 40 ŞİŞE DAHA DAYAYACAK PÖF
ALLAHTAN SEVGİLİM YOK HAHA GERÇİ KANLI CANLI OLSAMDA BAĞA BAKAN OLMAZ :31:

neden kimse bakmasın kendini bu kadar küsümseme bence herkezin bi kısmeti vardır.

Bence hiç dert etme eğer sağlıktan kaynaklanmıyorsa. Üşüdüm de ver elini ısıtsın :52:

Benim gibi ellerinde aşırı derecede terleme olsa bunu takmazdın heralde. Ellerim sürekli ellerimi yıkamış gibi bunun psikolojisi çok daha kötü. Yaşayan bilir sadece.
Keşke buz kesilsede ıslak olmasa sürekli.

benımde evlenene kdr ne ellerım ısınırdı nede ayaklarım müstakbel kocam ozmnlarki sewgilim yani :) ellerimi tutunca ellerın cok soguk derdi ve hemen ısıtmak için çaba sarfederdi ben nedense hıc utanmadım ne var onda insanız bız sımdı ayaklarım soguk olursa ısıtmadan uyumuyor :) ayakları cok sıcak oluyor hemen benı ısıtıyor kuzum :):46:

seni seviyorsa buz gibi ellerin sorun olamaz bence :31:

seni seven buz gibi ellerinide sevsin :1:

benimde ellerim ayaklarim hep buz gibidir hic isinmaz.

bende elleri ayakları ısınmayanlardanım :25::25:
benim sevgilim hep alırdı elimi üflerdi :16::16:
alışkındı soğuk nevalemm derdi :31:
ama bi doktora gtmem lazım çünkü sadece soğuk olmakla beraber beni üsütüyo
biriyle selamlaşacağın zaman bile kötü oluyo ya bide hep üşüyo uff :18::18:

canım ben de aynı durumdayım ama sağolsun sevdiceğim ısıtır hep, hatta hoşuna gider onun ısıtması filan :) sen de söyle bence ısıtsın sevdiceğiiinn :)

Back
X