Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

Seni merak etmiştim güzel haberini öğrenmek için geldim bende üzüldüm😔 İnşallah en kısa zamanda kopkoyu gebelik testlerin olsun hatta hemen önümüzdeki ay olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yıllarca gölge çizgiler aradım bende o testlerde en sonunda yapmayı tamamen bıraktım o kadar umutsuzdum ki 5 gün gecikmeye rağmen eşimin ısrarıyla test yapıp öğrendim hamileliğimi. Sana ve bekleyen herkese çok dua ediyorum, inşallah hepimize sağlıklı gebelikler, rahat doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin 🙏
Çok sağol canıım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , hala adet olmadım ve o kadar yoğun beyaz akıntım var ki , bu adet belirtisi de oluyor bi yandan bekliyorum bakalım

Çok sağol canıım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , hala adet olmadım ve o kadar yoğun beyaz akıntım var ki , bu adet belirtisi de oluyor bi yandan bekliyorum bakalım
Beyaz akıntı gebelik belirtisi de olabilir. Reglle o kadar benzer ki belirtileri ayırt etmek zor. En kesin belirti gecikme.

Beyaz akıntı gebelik belirtisi de olabilir. Reglle o kadar benzer ki belirtileri ayırt etmek zor. En kesin belirti gecikme.
Doktorlardan travmam var en iyisi regli beklemek artık 1 hafta 10 gün daha gelmezse öyle giderim doktora 😂

Hanımlar tekrardan ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim belki sonradan bu konuya bakan ve son durumu merak eden olur diye güncelleme yapayım bugün regl gördüm önümüzdeki aylara inşallah hasretim son bulur hepimizin hasreti son bulur
Ne zaman gelir miniğim bilmiyorum ama en hayırlı günlerde annesi onu sabırsızlıkla bekliyor olacak

Back
X