- Konu Sahibi SayeBalaban
Şş olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun inşallahİnan varya zor duruyorumnegatif görme korkusundan bunlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şş olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun inşallahİnan varya zor duruyorumnegatif görme korkusundan bunlar
![]()
Bende 6. Yılda evlat sahibi oldum beşinci gebelikte kayıplar verdim anlıyorum haliniziÇok haklısın senin gibi düşünüyorum ben de ama inan heyecandan tutamıyorum kendimi o yüzden sabretmek istiyorum yarın sabaha daha koyu göreyim diye yoksa 2 saatte 1 test yaparım ben![]()
Bu arada ben de netleştiği an gideceğim takviyelerim gerekirse kan sulandırıcım hepsine başlamam şartBende 6. Yılda evlat sahibi oldum beşinci gebelikte kayıplar verdim anlıyorum haliniziinşallah pozitiftir benim düşüncem olunca hemen öğrenmek doktora gitmek işte herhangi bir tehlike varsa hemen ilaç başlamak gibi gibi o yüzden hep sabırsızca test yapardım
Ozaman bir an önce netleştirin haydiBu arada ben de netleştiği an gideceğim takviyelerim gerekirse kan sulandırıcım hepsine başlamam şart
İnşallah kanda da pozitif görürsünüzVeririm aslında ama çok erkenden öğrenmek istemiyorum sürekli kan verme faslı canımı sıkıyor en azından kaset testte koyulaşsın da öyle vereyim![]()
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz sonucuBu arada ben de netleştiği an gideceğim takviyelerim gerekirse kan sulandırıcım hepsine başlamam şart
Bu başka marka mı? Silik çizgi niye görüyorum ben acaba yaKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı
Hakkında hayırlısı olsun canım, olmayanda da bir hayır vardır. En doğru zamanda dileklerin gerçek olsun inşallahKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı
Amin canım hepimizin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım, olmayanda da bir hayır vardır. En doğru zamanda dileklerin gerçek olsun inşallah![]()
Hayır aynı surelab , ben de gördüm sonra dedim ki öyle görmek istiyorum bakmayı bıraktımBu başka marka mı? Silik çizgi niye görüyorum ben acaba ya
Ya ben soldaki testte çizgi görüyorum ama gölge şeklinde sanki. Ne bileyimKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı
Evet ama olsa daha da koyu görmem gerekirdi belki de kimyasaldır ve ben asla kan vermek istemiyorumYa ben soldaki testte çizgi görüyorum ama gölge şeklinde sanki. Ne bileyim![]()
Anladım canım. En hayırlı zaman en hayırlısı nasip olsun inşallahEvet ama olsa daha da koyu görmem gerekirdi belki de kimyasaldır ve ben asla kan vermek istemiyorum
Günaydın, ben sanki silik cizgi görüyorum gibi ama sizi heveslendirmek istemem. Siz yarin bir kan verin umarım istediğiniz gibi olurKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı
Çok teşekkür ederiim umarım öyledirGünaydın, ben sanki silik cizgi görüyorum gibi ama sizi heveslendirmek istemem. Siz yarin bir kan verin umarım istediğiniz gibi olur![]()
İşte ben bu hayal kırıklıgını yasamaman ıcın bıdaha check etmenı ıstemıstım testle.bırde benı supheye dusuren o gunku cızgının anında cıkmamıs olmasıydı.bende cok test yaptıgım ıcın zamanında artık test profu oldum malesef ki..hamıle olunca sıkıkte olsa anında cıkıyor cızgı hıc beklemeden.Hıc uzulme ama her bebegın kısmetı gelecegı zaman bellı en guzel zamanda gelsın ınsallahKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı
Evet haklısıın , amiin inşallah canımİşte ben bu hayal kırıklıgını yasamaman ıcın bıdaha check etmenı ıstemıstım testle.bırde benı supheye dusuren o gunku cızgının anında cıkmamıs olmasıydı.bende cok test yaptıgım ıcın zamanında artık test profu oldum malesef ki..hamıle olunca sıkıkte olsa anında cıkıyor cızgı hıc beklemeden.Hıc uzulme ama her bebegın kısmetı gelecegı zaman bellı en guzel zamanda gelsın ınsallah![]()
Ben. Çok net bir şekilde görüyorumKızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Seni merak etmiştim güzel haberini öğrenmek için geldim bende üzüldümKızlar günaydın öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için güzel yorumlarınız dualarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef bu sabahki test negatif , dediğim gibi bu markayla geçen ay yaptığım test te duruyor tertemiz negatifti kuruma çizgisi yapmıyordu ama yokmuş demek ki . Sadece şunu farkettim idrarım çok açık renkti yani bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ne olursa olsun eğer olsaydı çıkardı