Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

Fotoğrafın çözünülürlüğü düştüğü için gölge gibi duruyor ama gerçekte net bir çizgi var
Ya her testin yanılma payı var siz yine de hemen sevinmeyin ne olur ne olmaz
Gidin bi kan verin derim ben
Sonra hep birlikte sevinelim ♥️

Uzun zamandır bekliyosanız kan verme süresinde beklemenizin bi artısı olmaz, düzenli kan verip beta artışını takip etmek gerek. Kimyasal, dış gebelik vs elemek için. Gerekliyse erken dönemde kan sulandırıcı başlanması için 5 sene dediğiniz için yazıyorum
Haklısınız ama benim kastettiğim kaset testte daha net çizgiyi görüp kan vermek 🥹

Aslında hiç dağılma yok net bir çizgi ama fotoğrafı yükleyince öyle oldu surelab canım markası
Merhaba aynı durumu yaşamaktayım adetim 20 gün geciktir böyle test yaptım bundan fazla koyulaşmıştı çoğunda. Kan verdim negatif çıkmıştı.

IMG_3497.webp

Kuzum ayni seyi bende yasadim gebelik yoktu bazi testler boyle yapabilir. Biz de 8 ay falan denedik anca oldu cok kafama takiyordum oldu mu olacak mi kafayi yemistim fakat evi tasidik duzen kurduk yeni vs derken hic aklima gelmedi gebelik o ay iste aklima takmadigim ay gebe kaldim 9 haftaligiz suan psikoloji gercekten cok onemliymjs buna inanmiyordum mesgale bul kendine emin ol aklina gelmeyince oluyor rabbim sana da nasip etsin insallah en kisa zamanda

Kızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
İnşallah hamilesindir canım 🥰 testten emin olamadım açıkçası. Sanki kontrol çizgisi dağılmış o yüzden ikinci çizgi var gibi gözüküyor ama fotoğraf yanıltıyor da olabilir. Sabah tekrar test yapıp öyle kan ver bence umarım pozitifi görürsün 🫶🏻 güzel haberini bekliyoruz

Var gözüküyor. Testi tekrarla

Merhaba aynı durumu yaşamaktayım adetim 20 gün geciktir böyle test yaptım bundan fazla koyulaşmıştı çoğunda. Kan verdim negatif çıkmıştı.
Evet böyle de olabiliyor ama ben son 1 senedir istikrarlı bir şekilde kaymak gibi bembeyaz test görüyorum bir de bu markayla da hep negatif gördüm kuruma çizgisi bile yoktu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 💜

Ama şunuda ekleyim kimyasal üstüne adet olmadan hamile kaldım tekrar 😄 sağlıklı gebelik ihtimali arttırdığı için hiç korunmadan devam ettik adet bile olmadım,kimyasal kanaması oldu 3-4 gün (normalde regl sürem 7-8gün) o kadar
Ay maşallah ya ben aslında bu markayla kuruma çizgisi dahi görmeden hep negatif aldığım için çok umutlandım yoksa yalancıdır derdim bakalım hayırlısı olsun inşallah 😍😍

Kızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Evet ben de gördüm ama bi bulanıklık var inşallah gercektir canım lütfen sakin ol ama 🥰

İnşallah hamilesindir canım 🥰 testten emin olamadım açıkçası. Sanki kontrol çizgisi dağılmış o yüzden ikinci çizgi var gibi gözüküyor ama fotoğraf yanıltıyor da olabilir. Sabah tekrar test yapıp öyle kan ver bence umarım pozitifi görürsün 🫶🏻 güzel haberini bekliyoruz
Allah razı olsun 💜 aslında dağılmadı net bir çizgi ama buraya yükleyince görüntü bozuldu tekrar test yapıp kan vereceğim 😍

Back
X