- 28 Mayıs 2024
- 810
- 289
- 23
- Konu Sahibi SayeBalaban
Ayy inşallahhBen bile heyecanlandım :) ikinci çizgiyi gördüm umarım vardır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallahhBen bile heyecanlandım :) ikinci çizgiyi gördüm umarım vardır :)
Ay inşallahBen bile heyecanlandım :) ikinci çizgiyi gördüm umarım vardır :)
Ya her testin yanılma payı var siz yine de hemen sevinmeyin ne olur ne olmazFotoğrafın çözünülürlüğü düştüğü için gölge gibi duruyor ama gerçekte net bir çizgi var
Haklısınız ama benim kastettiğim kaset testte daha net çizgiyi görüp kan vermekUzun zamandır bekliyosanız kan verme süresinde beklemenizin bi artısı olmaz, düzenli kan verip beta artışını takip etmek gerek. Kimyasal, dış gebelik vs elemek için. Gerekliyse erken dönemde kan sulandırıcı başlanması için 5 sene dediğiniz için yazıyorum
Tamamdır evdeki testleri bitirip hemen kan veriyorum ay ay ayyYa her testin yanılma payı var siz yine de hemen sevinmeyin ne olur ne olmaz
Gidin bi kan verin derim ben
Sonra hep birlikte sevinelim![]()
Eczaneye gidip erken gebelik testi al kapanmadan.Haklısınız ama benim kastettiğim kaset testte daha net çizgiyi görüp kan vermek![]()
Bende pcosum ve ilk gebeliğim böyle silik testlerle öğrendim kimyasal oldu o yüzden dedim. Pcos düzensiz olduğu için biraz saha takip istiyorHaklısınız ama benim kastettiğim kaset testte daha net çizgiyi görüp kan vermek![]()
Çok haklısınızBende pcosum ve ilk gebeliğim böyle silik testlerle öğrendim kimyasal oldu o yüzden dedim. Pcos düzensiz olduğu için biraz saha takip istiyor
Merhaba aynı durumu yaşamaktayım adetim 20 gün geciktir böyle test yaptım bundan fazla koyulaşmıştı çoğunda. Kan verdim negatif çıkmıştı.Aslında hiç dağılma yok net bir çizgi ama fotoğrafı yükleyince öyle oldu surelab canım markası
Ama şunuda ekleyim kimyasal üstüne adet olmadan hamile kaldım tekrarÇok haklısınız
İnşallah hamilesindir canımKızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Gittim ama sadece artımed vardı almadım çünkü bana tam 4 kez yalancı pozitif verdi sükunetle haftabaşını bekleyeceğimEczaneye gidip erken gebelik testi al kapanmadan.
Evet böyle de olabiliyor ama ben son 1 senedir istikrarlı bir şekilde kaymak gibi bembeyaz test görüyorum bir de bu markayla da hep negatif gördüm kuruma çizgisi bile yoktu hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba aynı durumu yaşamaktayım adetim 20 gün geciktir böyle test yaptım bundan fazla koyulaşmıştı çoğunda. Kan verdim negatif çıkmıştı.
Ay maşallah ya ben aslında bu markayla kuruma çizgisi dahi görmeden hep negatif aldığım için çok umutlandım yoksa yalancıdır derdim bakalım hayırlısı olsun inşallahAma şunuda ekleyim kimyasal üstüne adet olmadan hamile kaldım tekrarsağlıklı gebelik ihtimali arttırdığı için hiç korunmadan devam ettik adet bile olmadım,kimyasal kanaması oldu 3-4 gün (normalde regl sürem 7-8gün) o kadar
Evet ben de gördüm ama bi bulanıklık var inşallah gercektir canım lütfen sakin ol amaKızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Allah razı olsunİnşallah hamilesindir canımtestten emin olamadım açıkçası. Sanki kontrol çizgisi dağılmış o yüzden ikinci çizgi var gibi gözüküyor ama fotoğraf yanıltıyor da olabilir. Sabah tekrar test yapıp öyle kan ver bence umarım pozitifi görürsün
güzel haberini bekliyoruz
Bata daha var mıydı canımEvet çok haklısınız ama o kadar çok negatif gördüm ki siliğine bile hasrettim ve bugün silikten daha net çizgi görünce çok duygulandım hala ağlıyorum![]()