Ellerimde ve yüzümdeki saç boyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
1 saat once falan arkadaşım saçımı boyadı ama öyle bi boyadı ki yüzümde boyanın değmediği yer kalmadı ayrıca ensemde de baya boya var sinir oldum ama çaktırmamaya çalıştım neyse boyama işlemi bitince odasına gitti.bende sinirden çıplak elle saçıma dokundum ellerimde battı şuan kuaför elleri gibi simsiyah ..kızlar asıl sorun yüzüme aseton sürdüm boya geçsin diye ama yanaklarımın kenarlarını alnımı falan kazıdım resmen kat kat sürdüm asetonu ve zımpara yapar gibi kazıdım şuan acaip tahriş oldu kızlar çok sinirliyim ya oturup ağladım 2 saat o kadar moralim bozuldu ki bide son 2 haftadır gül gibi bakıyodum cildime parlamıştı renk gelmişti napıcam ben şimdi ya o salak kız yüzünden mahvoldum boya hiçbi şekilde çıkmıyo ensemdeki de ellerimdeki de duruyo nasıl çıkıcak bu boya ve asetonun yüze yazarı varmı yüzümdeki tahriş olan yerler geçermii akıl fikir verin noluurr çok sinirliyim ağlıyorum şuan

madem salak diyecektin boyatmasaydın kıza da kendin boyasaydın ya
ne diye hakaret ediyosun??
akıl var mantık var yüze aseton mu sürülür
hem oje mi bu
krem filan sürsen pamukla ya da en kötü kolonya çıkardı zaten

asetonu sakın sürme yüzüne:S
vazelin ve pamukla sil yüzünü çıktığı kadar çıkar. kalanı da duşta sıcak suyla çıkar. yine kalırsa ardından tekrar vazelinle sil.
sigara külüyle silenleri duydum. bir de boyanın o sıvısıyla siliyorlar. en azından asetondan güvenlidir bunlar.

Yahu sen yüzünü kazıyarak kendini yok etmeye falan mı çalışıyorsun sakin ol.

Boyaları dert etme, bir dahaki duşta zaten çıkıyorlar. Yarın işe falan gideceksen de kapatıcıyla kapatırsın. Derini tahriş edeceğine yağlı kremle sil, hem acısını alır biraz hem boyayı çıkarabilir.

aseton çok zararlı olmaz kızarıklıklar geçer,ayrıca elindeki boyalar içinde elini iyice yıkayıp keseleyebilirsin,limonla ovalarsan da işe yarar.bir de aklında bulunsun bir daha saç boyamadan önce yüzünde boya olabilicek yerlere krem sür öyle boya

vazelin sur hem boyadan önce hem sonra

ne bileyim bu konuda cahilim kıza da güvendim aseton kalıcı bi zarar vermez dimi kzlar gül suyu banyosu yaptım suratıma resmen inşallah bişey olmaz boyalarda zamanla kendiliğinden çıkar dimi şuan morale çok ihtiyacım var ((

yüzümün her yerinde boya varmış gibi hissediyorum sanki kara sarı oldu yüzüm napıcam kızlarr (

kıza salak demeye hıc hakkın yok aksıne salak sensın k bakma mıllete hakaret edınce oluyor bız edınce umarım engel yemeyız yaglı krem surebılrıdın boyaya gelınce banyodada cıkabılır en gec 2cıde cıkar yada bı kuaförden rıca edıp onların cıkarmak ıcın bı seylerı var ıstıyebılırsın tahrış ettıgın cılde onu nasıl uygulayacaksın bılemem ama ama o yerlerde 2 3 gune gecer

nefret ediyorum varya iyilik yap arkandan salak desinler bende çok arkadaşımı boyadım onlarda bana salak dedi mi acaba ne ayıp ya iyilik yaramaz
sankiziftle boyadın hepi topu boya sıcak banyoda çıkıyor cahilsen kız naspın

nefret ediyorum varya iyilik yap arkandan salak desinler bende çok arkadaşımı boyadım onlarda bana salak dedi mi acaba ne ayıp ya iyilik yaramaz
sankiziftle boyadın hepi topu boya sıcak banyoda çıkıyor cahilsen kız naspın???
kızı küçümsüyosun yüzüne aseton sürüyosun ne alaka?????????**

Hakaret etme potansiyelinin mevcut olduğu bir kisiye neden saclarını emanet ettin ve sonrasında neden bir şey demedin?

Kusura bakma ama hiç samimi degilsin.

Bndan sonra kuaföre git.....
Ayrıca aseton sürmek nerden aklınıza geldi çok ilginç gerçekten.40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi:)

O boyalar yüzüne sürülürken aklın nerdeydi acaba
Anında müdahale etseydin daha kolay çıkarabilirdin.
Bir kuaföre gidip boya sonrası kullandıkları sıvıdan isteyebilirsin.
Bir dahada ya kendin boyarsın saçlarını yada kuaföre boyatırsın.

ya sinirden salak dedim sizde ona mı takıldınız kızlar yaa tutturdu ben boyyim diye tmm dedim bende özenmedi yani yüzüme geldi boya diyorum ya
şimdi sigara külüyle ovuşturdum bütün yüzümü sonra sabunla yıkadım kremledim
cildim düzelir dimi ya 2 3 gune offffff (

Eğer varsa sigara külüyle ovuştur boya olan yerlerini gerçekten çıkarıyor.

Evet bu gerçekten çok işe yarıyor.Bende,arkadaşıma hint kınasıyla dövme yaparken elimin her yeri kına taşından dolayı simsiyah olmuştu berbat durumdaydı ellerim.Sigara külüyle çıkartmıştık.

Düzelir hiç merak etmeyin.Az önce de dediğim gibi ben ellerim için denemediğim şey kalmamıştı alkol,çamaşır sulu bezler oooo bir sürü şey denemiştim.Ellerimi tahriş ettim.Sonra en son çare bir arkadaşım sigara külünü söyledi.Ellerimdekini çıkartmak için bütün iş yerinde sigara kullananlar sigara içip küllerini biriktirmişlerdi
Bilseydim en başında bunu yapardım.Üzülmeyin sakın birkaç güne hiçbir şey kalmaz.

Şimdi kıza boşa hakaret ediyorsun bu durum onun salaklığı falan değil senin bunu düşünmen lazımdı saç boyarken elbetteki bir yerlere değecek boya ensene alnına yüzüne ellerine vs. Bu kadar hırsın niye ? Pamuk al eline sık kremi üstüne yavas yavas sür cildine kolonya dök pamuğa ve sil sakin sakin yap bunları. Bende hint kınası yaptım benimde yüzümde boya oldu kolonyayla geçirdim ben.. Sonuçlarını düşünemedn iş yapma bundan sonra.
Ne güzel hem sana yardım edip saçını boyasın hem arkasından hakaretler ..

ben elime yuzume boya bulasırsa camasır suyuyla siliyrum hemen cıkıyor evet sakıncalıdır ama baska care yok heleki koyu renkse cıkması zaman alıyor suana kadar tahris olmadı elim yuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…