• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimde ve yüzümdeki saç boyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sigara külü, kolonya ve kese halleder.:34:
tahrişler de geçer, bol vazelin ve krem sürersen iyi olur. aseton sakın sürme bir daha ama:50:

evet aseton da boya çıkartır!.. lakin sen işi abartmışsın tahriş etmişsin.. sigara külünü denemeni tavsiye ediyorum ben de.. bir dahakine evde boyanacaksa git kozmetikçiye (hatta bulabiliyorsan toptancıya) "boya silici" istiyorum de sana bir losyon verirler.. pamuğa 3-4 damla damlatarak anında o boyaları silebilirsin.. :34:

kızlar cok tahris oldu 2 3 gun ellemek istemiyorum kendi kendine çıkarmı her gun yıkayınca eli falan gectim yüzümdekiler cıkarmı kendiliğinden??

Hafif islak bir pamugu sigara kulune batir ve sil silicisi olmayan kuaforlerde bole cikartiyor.

yaptım azalttı ama yine de biraz var yüzümdeki boya kendiliğinden çıkarmı?????

çıkar merak etme,dert ettikçe üzülüp gözyaşı döktükçe bir şeyi değiştiremezsin,en fazla iki gün kalır,tahriş edeceğin kadar etmişsin bu gece iyi bir nemlendiirici sür bi daha elleme yüzünü,yarın işe-okula bi yere gideceksen kapatıcı sür belli olan yerlere,akşam da duş alırken keseyle hafifce ov,dustan cıkınca yine nemlendirci sür de yarılmasın yüzün.önce bir sakin ol ama,dünyanın sonu değil,sonucta cıkıyor merak etme.iyi geceler.

kızlar cok tahris oldu 2 3 gun ellemek istemiyorum kendi kendine çıkarmı her gun yıkayınca eli falan gectim yüzümdekiler cıkarmı kendiliğinden??

Çok tahriş olduysa eczaneye danışarak bir merhem alıp sürebilirsin.Ben bir sorun olduğunda bepanthen merhem kullanıyorum çok çabuk etki ediyor.Derideki yıpranma, kabuklanma ve çatlaklarda, deri kuruluğu ve bebek pişiklerinin önlenmesi ve tedavisinde kullanılan bir merhem yani bebeklerde bile kullanılıyor.:34:

Bidaha olursa Limonu ortadan kes yada bir dilim onu boyanin degdigi yerlere yedir. Hicbirsey kalmiyo.

Canım ben kuaförde boyatdıgımda sıyah olmustu alnım falan pamuğa saç spreyı sıkıp sıldıler geçti az cok hafif kalıyor tabı.

Benim tenime herhangi bi zararı olmadı ama pek dogru bir yöntem değil sanki. O yüzden dikkat etmelisin. En iyisi limon.

Son düzenleme:
bukadar sinir olcak ne var anlamış değilim.2 kere duşa girmeyle çıkar dert ettiğiniz şeye bakın

boyayan kızın ne kabahati var..sen alacaksın önlemini..
bi de arkadaşına kızmış..iyilik yap bi de kızsınlar..

Çok sinir gelmiş belli ki. Ama sana yardımcı olmaya çalışan bir insana salak dediğin için ben de sana kızdım. Kız iyi niyet göstermiş saçını boyamış uğraşmış o amonyak kokusunu çekmiş senin için.. Sen kalkmış kıza salak diyorsun. Madem öyle ya kuaföre gidecektin ya da kendin yapacaktın. Bilgi ve becerisine güvenmediğin bir insana bel bağlayıp, sonra da yüzünü asetonla kazımak ne kadar akıllıca orası tartışılır tabi..

Neyse merak etme, yarın sabah uyandığından azalmış olacak o boya izleri. Cildin kendi yağıyla ve terle atıyor kendiliğinden o boyalar. Yatmadan önce oralara krem veya varsa makyaj temizleme losyonu sür bolca. Cildin emdiği boyayı kusturuyor çünkü.

kesinlikle arkadaşına salak demesi benide sinirlendirdi kız senin saçını boyamak zordunda değil salakta nedemek? ben saçımı yıllardır siyaha boyarm ev arkıma 1 kereliğine boyattm ensem elim yüzüm kömürlükten çıkmış gbi oldum güldük dalga geçtik 2 gün sonra çıktı bunda nedir bukdr sinir olup ağlanacak durum?Madem bu konuda titizsin ya kuaföre gidiceksin yada saçın boyanırken eline alcan ayna kremli pamuk boya geldikçe silicen bukdr basit:19::19::19:

saç boyanmadan önce alnının kenarlarına vazalin surulur.boyalar gıtsın dıye ugrasmıssın sımdıde asetonun kızarıklıgı gıtsın dıye ugrasırsın artık.vazalın sur boyalı yerlere pamukla sıl sonrada sıcak bır duş al tekrar kremle vazalinle sil.okula yada işe gıdeceksende sür fondatenı aksama bişeyın kalmaz stres yapma.

1 gün geçti yüzümü ellemedim yüzümde pek bişey yok gibi ama ellerimde ve tırnaklarımda kaldı geçermi yaa korktum

1 gün geçti yüzümü ellemedim yüzümde pek bişey yok gibi ama ellerimde ve tırnaklarımda kaldı geçermi yaa korktum

Hala bunu bir dert büyütülecek bir sorun gibi anlatıp yazıyorsunuz ya pes doğrusu. Dünyada tek saç boyayan ve eli yüzü boya olan bayan siz varmışsınız gibi konuşuyorsunuz. Kendiniz de demişsiniz yüzüm geçti diye elleriniz de geçecek tabi ki. Ömür boyu öyle mi kalacağınızı sanıyorsunuz anlamadım ki ? İnsanlar bür sürü şey demiş limon, kolonya, sigara külü ya da sizin yönteminiz olan aseton bunlardan birini de elinize deneyin. Yüzünüz için endişelenmenizi anladım da şu yazı abartı gibi , bilemiyorum..

Back
X