Ellerin kırılsin adam!

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor:(
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim

Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor:KK43:
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim

Hastane, darp raporu, şikayet ???
Arkadaşın bunları yapmamışsa, adamın eline sağlık deyip devam ....

Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor:KK43:
Olanlar doğru değil ama sen de yemeden içmeden daha çay bile demlenmeden konu açmışsın. Bu da doğru mu acaba? Arkadaşın inşallah KK ya kullanmıyordur. Yoksa onun hakkında konu açman pek hoşuna gitmeyebilir.

Olanlar doğru değil ama sen de yemeden içmeden daha çay bile demlenmeden konu açmışsın. Bu da doğru mu acaba? Arkadaşın inşallah KK ya kullanmıyordur. Yoksa onun hakkında konu açman pek hoşuna gitmeyebilir.
Kendisi yanımda canım. Bazen o kadar canın yanar ki paylaşmak istersin tabi anlayana bu değerler. .

çalışan bir kadın sevgilisinden şiddet görüp şikayet etmek yerine KKya konu mu açıyor?

biraz evvel, çalışmayan ve hamile bir arkadaşın şiddet konusunu gördüm, orada bir çaresizlik vardı.

bu konuda ise bu şartlara sahip bir kadın yasal haklarını kullanmamayı tercih ediyor, bunu gerçekten anlamıyorum.
elleri kırılsın diyeceğinize bu adamı içeri attırsanıza.

Bu erkek müsveddesi, insanlıktan nasibini almamış hayvanata beddualar etsek, lanetlesek, kınasak ne işe yarayacak? İş arkadaşınızda bitiyor. Kalkıp hemen darp raporu alıp, o aşağılık heriften şikayetçi olmalı. Bunu yapmayacak insanın aklından şüphe etmek lazım. Canımızı sokakta bulmadık. Anne&babaların bile çocuklarına şiddet uygulamaya hakkı yokken, elin dangalağı gelsin kızın ağzını burnunu kırsın, o da ses çıkarmasın. Lütfen arkadaşınıza rapor alması ve şikayetçi olması konusunda ısrar edin. O sağlıklı düşünemiyor olabilir içinde bulunduğu psikolojiyle.

Adam psikopat belli ki. Şikayet etmeyecekse bile adamdan mutlaka ayrılsın bir daha karşısına çıkmasın. Kurtulsun o yaratıktan.

çok gecmis olsun arkadasiniza hemen sikayetde bulunup darp raporu alsaymis anlamadigim bu arkadasiniz sahipsizmi ailesi yokmu birde bu darp olayi nerede oluyor disarida degil galiba hafta sonunu sevgilisiyle gecirmis ortada nikah yok evlilik yok hata ustune hata bunun duyulmamasi icinmi sikayetde bulunmadi ne oldu simdi ayrildilar adam resmen gonlunu eglendirmis ondan sonra boyle bir yola basvurarak ayrilmis birde arkadas kalacakmis serefsizlik bu baska bisey degil

çok gecmis olsun arkadasiniza hemen sikayetde bulunup darp raporu alsaymis anlamadigim bu arkadasiniz sahipsizmi ailesi yokmu birde bu darp olayi nerede oluyor disarida degil galiba hafta sonunu sevgilisiyle gecirmis ortada nikah yok evlilik yok hata ustune hata bunun duyulmamasi icinmi sikayetde bulunmadi ne oldu simdi ayrildilar adam resmen gonlunu eglendirmis ondan sonra boyle bir yola basvurarak ayrilmis birde arkadas kalacakmis serefsizlik bu baska bisey degil
Canım evleneceklerdi hatta cumartesi akşamı dışarda yemek yemişler çok güzelmiş hersey eve gelince kadın kıskançlık kavgası çıkarmış.. Fazla uzatmis adama çok laf edince adam da delirmis. Ayrıca koskoca insanlar nikah dışında ilişki yaşayanlar çok...

Adamın mesajında çok utanıyorum sana yaptiklarimdan arkadaş kalalim yazıyor. Neyin kafasindaysa arkadaş kalalim ne alaka ben de bilemedim

arkadaşın muhtemelen ayrılmamıştır ,yani ayrılmamışsa boşuna ruhunu tüketme derim ben:KK53:

Back
X