Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim
Olanlar doğru değil ama sen de yemeden içmeden daha çay bile demlenmeden konu açmışsın. Bu da doğru mu acaba? Arkadaşın inşallah KK ya kullanmıyordur. Yoksa onun hakkında konu açman pek hoşuna gitmeyebilir.Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim
Kendisi yanımda canım. Bazen o kadar canın yanar ki paylaşmak istersin tabi anlayana bu değerler. .Olanlar doğru değil ama sen de yemeden içmeden daha çay bile demlenmeden konu açmışsın. Bu da doğru mu acaba? Arkadaşın inşallah KK ya kullanmıyordur. Yoksa onun hakkında konu açman pek hoşuna gitmeyebilir.
Anlayana derken?Kendisi yanımda canım. Bazen o kadar canın yanar ki paylaşmak istersin tabi anlayana bu değerler. .
Utanmaz adam bir de dün mesaj yazmis arkadaş kalalim diye gerizekalı solucan
çok gecmis olsun arkadasiniza hemen sikayetde bulunup darp raporu alsaymis anlamadigim bu arkadasiniz sahipsizmi ailesi yokmu birde bu darp olayi nerede oluyor disarida degil galiba hafta sonunu sevgilisiyle gecirmis ortada nikah yok evlilik yok hata ustune hata bunun duyulmamasi icinmi sikayetde bulunmadi ne oldu simdi ayrildilar adam resmen gonlunu eglendirmis ondan sonra boyle bir yola basvurarak ayrilmis birde arkadas kalacakmis serefsizlik bu baska bisey degilHerkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor
Canım evleneceklerdi hatta cumartesi akşamı dışarda yemek yemişler çok güzelmiş hersey eve gelince kadın kıskançlık kavgası çıkarmış.. Fazla uzatmis adama çok laf edince adam da delirmis. Ayrıca koskoca insanlar nikah dışında ilişki yaşayanlar çok...çok gecmis olsun arkadasiniza hemen sikayetde bulunup darp raporu alsaymis anlamadigim bu arkadasiniz sahipsizmi ailesi yokmu birde bu darp olayi nerede oluyor disarida degil galiba hafta sonunu sevgilisiyle gecirmis ortada nikah yok evlilik yok hata ustune hata bunun duyulmamasi icinmi sikayetde bulunmadi ne oldu simdi ayrildilar adam resmen gonlunu eglendirmis ondan sonra boyle bir yola basvurarak ayrilmis birde arkadas kalacakmis serefsizlik bu baska bisey degil
arkadaşın muhtemelen ayrılmamıştır ,yani ayrılmamışsa boşuna ruhunu tüketme derim benHerkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?