Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de ç.künde yumuşak yerler var de ahahahahahsshshÖyle demek istememismisellerimizin buruşuk kısımları varmış ben bilmiyormuş o kısımlar benziyormus
Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Cooook söyledim hep aynı cevap mesela ne demek istiyorsun dedim göğsün için konuştuğunda ..onu söyle cevirdi göğsün küçük o gelinlik olmaz ama bu olur gibi...mesela elin buruşuk demedim buruşuk kısımları dedim gibiBende Başak burcuyum ama asla böyle patavatsız değilim.Bence kocasının dilinin ayarı yok ve bana göre karısını beğenmiyor.Konu sahibi ta baştan sen ne ima ediyosun diye diklenseydi bu kadar sene çekmezdi patavatsız kocasını
Ayyy başaklar böyle mi oluyorBaşak burcu mu bu adam?
Ayı burcu bu. Kıllı ayı.Başak burcu mu bu adam?
Siz de onun hoş olmayan taraflarını sokuşturun lafa, edepsize bak. Evlenirken gözün nereye bakıyordu diyebilirsiniz. Beğenmeyene kapı orada da diyebilirsiniz. O eller sizin işlerinizi yapmaktan buruştu git bakalım güzel elli hatunlar iki çocuğunla seni beğenecek mi bile diyebilirsiniz. Ay sizin yerinize adamı boğasım geldi. Hadsiz herif. Beğenmedin madem evlenmeseydin.Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Kendi kıllı g*tünü açsın da onu incelesin biraz.Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Bari soksunlar lafı ya, oturup ağlıyorlar anca , bana gelen geliyor işte o zaman.Kendi kıllı g*tünü açsın da onu incelesin biraz.
Böyle adamlarla niye evleniyorsunuz ya, niye, niye??? Derdiniz ne???? Mazoşist misiniz??? Böyle şeylere katlanan bütün kadınlara diyorum bunu. Sevgililik, evlilik, birini sevmek böyle bir şey değil, olmamalı!
Kocam, sevgilim bana böyle yorumlar yapacak, var ya, ağzına s*çarım onun! Terbiyesiz, hayvanoğlu hayvan.
Normali hiç evlenmemek böyleleriyle, hadi evlendin diyelim, boşanman lazım, hadi boşanmadın çünkü mazoşistsin, bari misilleme yap, kıllı g*tüne göbeğine keline artık neresi varsa her yerine hakaret et. Onu da yapmayacak, susacak muhtemelen. Çok üzücü bir durum.Bari soksunlar lafı ya, oturup ağlıyorlar anca , bana gelen geliyor işte o zaman.
Yok başaklar tamda böyle özellikle erkekleri çok patavatsız ve pat diye herşeyi söylerler yüzüne 16 yıl tecrübesi ve çok erkek başak tanıdım tek tip üretilmişler sankiBende Başak burcuyum ama asla böyle patavatsız değilim.Bence kocasının dilinin ayarı yok ve bana göre karısını beğenmiyor.Konu sahibi ta baştan sen ne ima ediyosun diye diklenseydi bu kadar sene çekmezdi patavatsız kocasını