Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hele hiç şaşırmadım, herif libido fakiriymiş. Tipe bak hele hareketlere bak, osbirci seni.Kocam ve Şüphelerim
Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden...www.kadinlarkulubu.com
Niye hiç şaşırmadım acaba...
Çalışan da bir kadınsınız anladığım kadarıyla, dehlesinize şu öküzoğlu öküzü? Stockholm sendromu yaşıyorsunuz resmen!
Pipisi değil de dili uzun sankiBöylelerini ezeceksin iste. Kendisi cok mu yakisikli? Pipisi cok mu uzun?
Eşiniz sizi hiç sevmiyor, bence sizde onu sevmek için çabalamayın...Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Seksten soguttun beni hxhdhhxSiz de onun büzüşük bamyasıyla dalga geçin bi bakalim![]()
Bı daa bak, yükseleni mukseleni biseyi basaktir onun, başak olmasa duramazsin
Yani bu lafa 2 gun aglayacagima sen kendi bamya cukunun kiriskliklarini say der gecerim. O aglasin.Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Kadını böyle hödelek olmaz zatenBende Başak burcuyum ama asla böyle patavatsız değilim.Bence kocasının dilinin ayarı yok ve bana göre karısını beğenmiyor.Konu sahibi ta baştan sen ne ima ediyosun diye diklenseydi bu kadar sene çekmezdi patavatsız kocasını
Kesinlikle çekinmiyirum hem güzellikle hem aynı tarz eleştiriyle karşılık veriyorum sonuç şu sen yanlış anladinEşinizin yaptığı hiç hoş değil ama nişanlıyken de böyleymiş. O zaman susmamalıydınız, sizi bu şekilde eleştirmemesi gerektiğini empoze etmeliydiniz. Bu saatten sonra çok fazla değişeceğini sanmıyorum ama yine de en doğrusu eşinizi karşınıza alıp konuşun. Bu forumdaki bir çok kadında bu eksikliği görüyorum. İletişim kurabilecekleri en yakın isim eşleri ama herhangi bir rahatsızlıklarını söylemekten çekiniyorlar. Siz yapmayın.
Dış goruntum söyle canım disaridan hem güzel şeyler duyuyorum diye söyleyebilirimÇok merak ettim bu Yunan heykelini ya. Ağzına kürekle vurula. Ben olsam o adamı öyle hale getirirdim ki aynaya bakmaya cesareti olmazdı beyinsizin. Siz de onu ezikleyin ya sıçın ağzına valla. Pipin küçük hissetmiyorum de. Kıllarını al de. İğrenç herif.
Dış görüntülerinizi bilmiyorum ama eşinizin kalbi çok çirkin. Lütfen üzülmeyin.
Dış goruntum söyle canım disaridan hem güzel şeyler duyuyorum diye söyleyebilirim