• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerin :((

Niye hiç şaşırmadım acaba...

Çalışan da bir kadınsınız anladığım kadarıyla, dehlesinize şu öküzoğlu öküzü? Stockholm sendromu yaşıyorsunuz resmen!
Ben hele hiç şaşırmadım, herif libido fakiriymiş. Tipe bak hele hareketlere bak, osbirci seni.

yorumlara gülmekten konuya motive olamadım.

Gördüğün üzere kadınlar istediğinde ağzını açıp herkesin haddini bildiriyor. Hanımefendi olmak demek böyle sığırların mobbinglerine susmak demek değildir. Kocan bile olsa kendini savunmalısın. Olumsuz bi yorum yaptığında “yoo bence çok güzelim herkes beğeniyor senin gözler de bi sorun var” de geç. Eğlen yani. Bu koca profilini ciddiye alıp üzülmen bile zaman kaybı.
Sende ona aynısını yap akıllanır.

Bir de başak burcu candır. 🍀

kendisi brad pitt sanırım? ha brad pitt olsa ne yazar kimse kimseye böyle laflar edemez. beğenmiyorsa gidebileceğini söyleyin

Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Eşiniz sizi hiç sevmiyor, bence sizde onu sevmek için çabalamayın...

Iki açıklaması var ya sizi beğenmiyor ya da kendini beğenmiyor ve sizin özgüveninizi zedelemeye çalışıyor. Iki türlü de çekilmez. Nişan döneminde de belli etmiş kendini aslında. Ben olsam buz gibi soğurdum. Karşı atak yapın diyenler olmuş da ne çirkin bir evlilik olur bu böyle. Biri diyecek buran böyle öbürü de senin de şuran şöyle falan falan didişe didişe mutluluk kalmaz.

Bu bir çeşit psikolojik şiddet ve manipülasyon. Durumdan çıkaracağınız iki ana zehirli fikir şunlar:
1)Öyle demek istemedi, siz her şeyi yanlış anlayan kafasızsınız ya da kötüye yoracak kadar fesat.

2)Bu kadar çirkin olmanıza karşın hala sizinle birlikte. Kıymetini daha çok bilmelisiniz ki ondan başkası sizinle olmayı tercih etmez.

Zihninize alttan alta işlediği şeyler bunlar. Bu adamla devam edecek misiniz? Öfkeniz biriktikçe büyüyecek ve belki bir bugün tek bir kelime ile devasa patlayacaksınız. O tabloda da eşinizin sizi deli gibi göstermekte hiç zorlanmayacağını söyleyebilirim.

Siz ne yaparsınız bilmem ama, yerinizde olsaydım salt empati yeteneği ne duruma gelecek acaba benzeri şeylere maruz kalınca fikriyle psikolojisi ile lego gibi oynar, sonra da boşardım bu adamı.

Sizin eşiniz de bulmuşta bunamış. Ne güzel, ipek gibi kadınsın neyini beğenmiyormuş bey efendi?

Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Yani bu lafa 2 gun aglayacagima sen kendi bamya cukunun kiriskliklarini say der gecerim. O aglasin.

Bende Başak burcuyum ama asla böyle patavatsız değilim.Bence kocasının dilinin ayarı yok ve bana göre karısını beğenmiyor.Konu sahibi ta baştan sen ne ima ediyosun diye diklenseydi bu kadar sene çekmezdi patavatsız kocasını
Kadını böyle hödelek olmaz zaten

Eşinizin yaptığı hiç hoş değil ama nişanlıyken de böyleymiş. O zaman susmamalıydınız, sizi bu şekilde eleştirmemesi gerektiğini empoze etmeliydiniz. Bu saatten sonra çok fazla değişeceğini sanmıyorum ama yine de en doğrusu eşinizi karşınıza alıp konuşun. Bu forumdaki bir çok kadında bu eksikliği görüyorum. İletişim kurabilecekleri en yakın isim eşleri ama herhangi bir rahatsızlıklarını söylemekten çekiniyorlar. Siz yapmayın.
Kesinlikle çekinmiyirum hem güzellikle hem aynı tarz eleştiriyle karşılık veriyorum sonuç şu sen yanlış anladin

Çok merak ettim bu Yunan heykelini ya. Ağzına kürekle vurula. Ben olsam o adamı öyle hale getirirdim ki aynaya bakmaya cesareti olmazdı beyinsizin. Siz de onu ezikleyin ya sıçın ağzına valla. Pipin küçük hissetmiyorum de. Kıllarını al de. İğrenç herif.
Dış görüntülerinizi bilmiyorum ama eşinizin kalbi çok çirkin. Lütfen üzülmeyin.
Dış goruntum söyle canım disaridan hem güzel şeyler duyuyorum diye söyleyebilirim

Ulan sanki bana brad pitt, prens harry. Sen kimsin ya diyeceksin. Ne oluyor bu adamlara ne hadle böyle konuşur oldular. Senin tipine bamyana katlanıyorum yıllardır de. Adi köpek çok sinirlendim.

Büyük ihtimalle siz çok güzelsiniz sizi kıskanıyor

Back
X