- Konu Sahibi gonulcelen
-
canım çoktandır giremedim cevap yazmadım sana benim sivilce izlerim vardı hemde çok kötü ben ayda 1 kere dermatoloğa gidiyorum kimyasal peeling yaptırıyorum şimdi cildim yine eskisi gibi çok güzel eğer istanbulda oturuyorsan sanada tavsiye edebilirim bana mutlaka ulaş...
merhaba
sizinle aynı durumdayız.benim kızım da 2 yaşında,birkaç hafta önce su çiçeği çıkardı ve yüzünde izler var ben de bunun için bir arayış içindeydim.sizin yazınızı da görünce ellezzadan vazgeçtim.ağzının ve burnunun etrafında 5-6 tane iz var.şu an kırmızılar ve içlerinde küçük küçük çukurlar var.aktardan isveç şurubu kremi diye bir şey aldım.onu sürüp duruyorum çocuğun yüzüne.o minik izlere bakıp bakıp sinir oluyorum ve hala bir yol arıyorum.benimle iletişim kurmak isterseniz aynı çaresizliği paylaşabiliriz belki....
ayten
merhaba
sizinle aynı durumdayız.benim kızım da 2 yaşında,birkaç hafta önce su çiçeği çıkardı ve yüzünde izler var ben de bunun için bir arayış içindeydim.sizin yazınızı da görünce ellezzadan vazgeçtim.ağzının ve burnunun etrafında 5-6 tane iz var.şu an kırmızılar ve içlerinde küçük küçük çukurlar var.aktardan isveç şurubu kremi diye bir şey aldım.onu sürüp duruyorum çocuğun yüzüne.o minik izlere bakıp bakıp sinir oluyorum ve hala bir yol arıyorum.benimle iletişim kurmak isterseniz aynı çaresizliği paylaşabiliriz belki....
ayten
merhaba
benim kızım da 2 yaşında ve su çiçeği geçirdi.yüzünde 5-6 tane kırmızı içi küçük çukurlar olan iz var.ben de ellezayı düşünmüştüm ama mavişeker'in yazısı üzerine vazgeçtim.aynı endişeleri taşıyorum.yardımcı olabilecek arkadaşların özellikle mavişekerin cevaplarını bekliyorum.teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?