kızlar bugun elma diyetine başladım ve 1 haftada 5 kilo diyor acaba yapıpta iyi sonuç alanlar varmı aranızda yorumlarınızı bekliyorum
Ben elmayı çok severim aslında 1 kilo elma 4-5 tane geliyor bu adet 1 gün için olabilir de 2 kilo elma demek 8-10 adet elma demek işte bu beni düşündürüyor :)) ama kesinlikle ve kesinlikle denicem yarın sabah ilk işim markete gidip 2-3 kilo elma almak olacak. Az önce kenara süs olarak kaldırdığım koşu bandını, twisterı ve mekik aletini de kullanıma hazır hale getirdim.Umarım bu aletler yardımı ve bu diyet ile birlikte istediğim kiloya kavuşabilirim çünkü durum gerçekten çok vahim arkadaşlarım. Detaylı açıklama için de ayrıca teşekkür ederim.
ya canım ben bugun sabah elmayı yedim ama sonra bozdum yarın tekrar deneyecem ozaman yarın berabe başlayalım bende koşu bandına çıkayım artık aynen bi kenarda bekliyor yarın yeşil yşil elmalar alayım bari
kızlar bende yarın basalayacagım sonucu bıldırırım
bu diyetle 4ayda 28 kılo vereni duymustum baya etkılı bı dıyet galıba kızlar bende yarın ıtıbarıyle baslıyorum 1ay elma yıyebılırım yetrkı 10kılo vereyım:2::2:
73kıloyum bakalım 1haftada nekadar gıdıcek.....
yeşil elma olmak zorunda bıgınız olsun...
Hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim direyet güç kuvvet versin. Kızlar bu arada hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun... (biraz geç oldu ama kusura bakma :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?