elma diyeti

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
kızlar bugun elma diyetine başladım ve 1 haftada 5 kilo diyor acaba yapıpta iyi sonuç alanlar varmı aranızda yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba ben hiranur bu sitede yeniyim acilen 6 aylık bir süreçte 20-25 kilo kadar vermem gerekli o yüzden bana en uygun olan diyeti uygulamam gerekiyor. Bu diyette bütün gün sadece elmamı yeniyor detaylı açıklama yapabilirmisiniz lütfen

Elma Diyeti;
6 gündev 5 kilo verdiren elma diyetinde gün boyunca yeşilçay serbest.
Kahvaltılarda 2 dilim kızarmış ekmek, light peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 tane haşlanmış yumurta yenilebilir.

1.gün:1 kilo elma
2.GÜN:1,5 KİLO
3.gün:2 kilo
4.GÜN:1,5 KİLO
5.gün:1 kilo
6. gün son gün:1 kilo elma…diyet bu kızlar

herhalde omur boyu bir daha elma yemek istemezsiniz bu diyetten sonra

Ben elmayı çok severim aslında 1 kilo elma 4-5 tane geliyor bu adet 1 gün için olabilir de 2 kilo elma demek 8-10 adet elma demek işte bu beni düşündürüyor :)) ama kesinlikle ve kesinlikle denicem yarın sabah ilk işim markete gidip 2-3 kilo elma almak olacak. Az önce kenara süs olarak kaldırdığım koşu bandını, twisterı ve mekik aletini de kullanıma hazır hale getirdim.Umarım bu aletler yardımı ve bu diyet ile birlikte istediğim kiloya kavuşabilirim çünkü durum gerçekten çok vahim arkadaşlarım. Detaylı açıklama için de ayrıca teşekkür ederim.

ya canım ben bugun sabah elmayı yedim ama sonra bozdum yarın tekrar deneyecem ozaman yarın berabe başlayalım bende koşu bandına çıkayım artık aynen bi kenarda bekliyor yarın yeşil yşil elmalar alayım bari

sabah kahvaltısı + çatlayana kadar elma diyeti olmuş bu :) ama elma tok tutan bir meyve olduğundan işe yarayabilir,en azından olması gerektiği gibi bir kahvaltı var...

Tamam canım o zaman birlikte başlayalım benim bugün misafirlerim geldiği için markete çıkamadım yarında dişçiye gidicem son ve kesin olarak Cuma Günü başlamaya ne dersin sende bu arada bandı falan ayarlarsın yağlar hazırlarsın.

bu diyetle 4ayda 28 kılo vereni duymustum baya etkılı bı dıyet galıba kızlar bende yarın ıtıbarıyle baslıyorum 1ay elma yıyebılırım yetrkı 10kılo vereyım:2::2:

73kıloyum bakalım 1haftada nekadar gıdıcek.....

yeşil elma olmak zorunda bıgınız olsun...

Son düzenleme:

tamam canım bilgilendirdiğin için sağol inşallah kolaylıkla istediğin kiloya ulaşırsın canım

Hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim direyet güç kuvvet versin. Kızlar bu arada hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.

Teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun... (biraz geç oldu ama kusura bakma :) )

ya evet belki ilk hafta 5 kiloyu verdirir sonra da olur ama bıraktığınızs anda fazlasını alırsınız bence. o yüzden kısa sürede çok kilo vermek yerine uzun sürede verin sağlıklı verin ve geri almayın bence. düşünsenize haftada 5 kilo ayda 20 kilo yapıyor bu sağlıklı olsa tüm ünlüler bunu yapardı.

diyeti yapan kızlar durumlar nasıl? bende başlamayı düşünüyorum...

Arkadaşlar bugün ilk günüm ve sizler ile paylaşmak istedim.
Sabah saat 8,00 de kahvaltımı normalden daha az olarak yaptım.Öğlen 12,00 de 1 adet elma yedim ancak saat 1 gibi hastane de işim olduğu için çıktım ama çantama tam 4 tane elma koydum. Hastane de biraz ters gidince işler 4 kat yukarıya tam 5 kere merdivenlerden inip çıktım. Bu arada her saat başı da kenar da köşede 1 tane elmamı yedim :) saat 5 de artık adım atacak halim kalmamıştı ama açlıktan değil ayaklarıma karasular indiğinden. Saat 6 da eve geldim ve 2 koca bardak su içtim. O su öyle bir şişirdiki 1 lokma elma bile yiyemedim :) saat 8 de 1 adet, 10 da 1 adet ve şimdi 1 adet daha elma yedim toplamda 8 adet elma yemiş oldum.Artık yatıyorum bakalım yarına neler olacak bu arada bacaklarım hala ağrıyor ama yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…