• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma diyeti

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar boyum 1.63 kilom 59. Ben 10 gunde 5 kilo vermek istiyorum.Bu diyeti uygulayip kilo veren var mi ve ne kadar zaman da kac kilo verdiler.Ayrica kizlar benim kilo olarak sadece göbek sorunum var.Bu diyet gobekte cok etkili mi?

Kizlar boyum 1.63 kilom 59. Ben 10 gunde 5 kilo vermek istiyorum.Bu diyeti uygulayip kilo veren var mi ve ne kadar zaman da kac kilo verdiler.Ayrica kizlar benim kilo olarak sadece göbek sorunum var.Bu diyet gobekte cok etkili mi?
Canim ben 5 günde 2 kilo verdim. Kaçamak yaptım 1 kez. Benim yaptığım sabahları kahvaltıli olani. Bugün 6. GünüM 6 kilo daha vermem lazım verene kadar devam edicem

Canim ben 5 günde 2 kilo verdim. Kaçamak yaptım 1 kez. Benim yaptığım sabahları kahvaltıli olani. Bugün 6. GünüM 6 kilo daha vermem lazım verene kadar devam edicem
Cok iyiymis canim :)peki gobek uzerinde etkisini hissettiniz mi?Spor da yapiyor musunuz yaninda

Spor yapmıyorum maalesef arada bir zumba yapıyorum :) göbek bölgesine etki ediyor bence ama tabi bu kişiye göre değişir canım

Back
X