Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 33 yaşında 160 boyunda yaklaşık 71 kiloyum, yarın sabah elma diyetine başlıyorum, net kilomu yarın tartılıp yazarım 1 hafta sonunda bakalım kaç kilo vereceğim, bu diyeti düşünenler beni takip edin
Arkadaşım okuduğum kadarıyla uçurum bir kilo vermen gerekmiyor . bende öyleyim 69 um 55 olmak istiyorum daha sonra da 50 lere inmek isteğim. sen kendini zorlayacak hiç bir diyete başlma derim. hele elma diyeti. bıkarsın elmadan sonra :) ben ailemle yaşıyorum mesela onlar yemek ne yiyorsa bende öyle onlara 6 kaşık koyuyorsam kendime 1-2 kaşık makarna koyuyorum örnek. ara öğünde atıştırma abur cubur yeme huyum çok vardı şimdi bir avuç beyaz leblebi ve suyla geçiştiriyorum bazense süt. ve leslie sansone ile yürüyorum internetteki videolarıyla. çok keyifli ve hiç acıkmıyorum :)
Merhaba 33 yaşında 160 boyunda yaklaşık 71 kiloyum, yarın sabah elma diyetine başlıyorum, net kilomu yarın tartılıp yazarım 1 hafta sonunda bakalım kaç kilo vereceğim, bu diyeti düşünenler beni takip edin
Estağfurullah sağol canım.
Babaşlangıç:72
1.gün:71,2
Ama bir iki lokma da olsa kaçamaklar yaptım. Yeşil ve ekşi elma çok tok tutuyor insanın midesine taş gibi oturuyor valla. Bakalım yarın kaç kilo olacağım
canım elma diyeti derken anlamadım ben.. gün boyu neler yiyorsun yazsan bir zahmet.. sadece elma mı.. bu kadar kısa sürede bu kadar kilo veriyorsan hemen bende başlıyım:)
Canım elma diyeti diye netten aratırsan liste çıkıyor birebir uyamıyorum mesela bugün abartılı bir kahvaltı yaptım sonra akşama kadar 5 adet ekşi yeşil elma yedim bunun yanısıra kaçamaklarım oldu ama öyle çok diil, yarına kilo vermiş olmayı düşünmüyorum sanırım su kaybı henüz giden kilo