Elma sirkesi + Bal + Papatya Kurusu

desirebel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
38
0
53
Arkadaşlar taliş içeceğine devam edenler varmı acaba. Birde talişten ses yok hiç sanırım tatilde. Talişcim neredesin?
 
canım ben 15 gün yaptım ilaç yüzünden 60 dan 67 olmuştum 15 gün talisin suyunu içtim 62 oldum az daha içseydim kalanıda vercektim ama artık ramazan geliyo oruçken zaten çok zayıflıyom o yüzden ara verdim ekmeği kesmiştim içecek içerken şimdi gene başladım az az yiyom:eyes:
 
taliş içeceği

2 kilo su
2 yemek kaşığı papatya
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 tatlı kaşığı bal
1 limonun suyu
 
peki bu içecek ne kadar içilecek, günde kaç kere mesela, birde kaynatılarak mı yapılıyor biraz açıklayıcı bilgi verebilirmisinizi
 
2 litre su kaynatılacak içine papatya konup 1 taşım daha kaynatılacak.
süzülüp içine diğer malzemeler karıştırılacak ve günde 2 litre mutlaka içilecek
ister sıcak için isterseniz soğuk farketmez
 
kIZLAR BEN TALISIN KENDI YAZDIGI BICIMLE KOPYELEMISTIM IKSIRINI


Buyrun talisin kaleminden tarifi


TALIS IKSIRI

Zayiflamak için


BEN ŞİMDİ VERECEGİM FORMÜLLE 17 KG VERDİM.SOHBETTEKİ ARKADAŞLARIN İSRARI ÜZERİNE FORUMDA SİZLE PAYLAŞAYIM DEDİM.

2 LT İÇME SUYU
2 ÇORBA KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
1 LİMON
1 TATLI KAŞIGI SÜZME BAL
2 ÇORBA KAŞIGI DOLUSU KURUTULMUŞ PAPATYA

HAZILANIŞI:
2 LT SU TENCEREYE KOYULUR.KAYNAMAYA BAŞLAYINCA PAPATYALAR KOYULUP BİR TAŞIM KAYNATILIP SÜZÜLÜR.GERİ KALAN MALZEME İÇİNE KONULUP KARIŞTIRILIR.SABAH UYANDIGINIZDA BİR BARDAK İÇİN VE GÜN İÇERİSİNDE ACIKTIKÇA BU KARIŞIMI İÇİN.MUTLAKA 2 LT İÇİLECEK VE HER GÜN DÜZENLİ YAPMANIZ GEREKİYOR.BU KARIŞIMIN BİR ÇOK FAYDASI VAR.İLTİHAP SÖKÜYOR,RAHAT UYKU SAGLIYOR,YAG ERİTİYOR VE İŞTAH KAPATIYOR.BENDEN SÖYLEMESİ SİZDEN DENEMESİ.




Vee ben emzirmeme ragmen 10 gun falan yaptim 3-3.5 kilo vermistim yemekte yedigim halde.. (malum emziriyordum)
ben tavsiye ederim.. YIne baslamayi dusunuyorum ramazanda geliyor ama... bakalim....
 
ben 4 gun icebildim talisin iksirini. cunku hasta oldum ne hazirlayacak vakit buldum ne de icebildim. dun dr. kan tahlili yapti insallah ters bir sey cikmaz. artik bu saaten sonra iyilessemde tekrar baslamayi dusunmuyorum. ta ki ramazan bitene kadar. insallah bayramdan sonra yine baslarim. hem spor hem talisin iksiri.

he bu arada 4 gunde 1,5 kilo vermistim. 65,5 ile baslamistim, 64 olmustum sonra hastalik baslayinca biraktim.
 
Alsebe Vee ben emzirmeme ragmen 10 gun falan yaptim 3-3.5 kilo vermistim yemekte yedigim halde.. (malum emziriyordum)
demişsin. Bebekte herhangi bir sorun oldu mu? Dışkısının renginde falan. Malum ne yersek süte etki ediyor.
Ben 26 kilo aldım 13 gitti kaldı 13 ama bebeğim daha 42 günlük ondan merak ediyorum.
 
Merhabaa herkese ;oncelikle hiç buyimiycem gecmis olsun canim bende ixire basladiktan sonra 1 hafta tatile gittim simdide malum ramazan kaldi anlayacagin...Ama bunun mu sei hasta ettigini dusundun de baslamiyicam birdaha dedin onu anlamadim?bana bir zarari olmadi cunki?
Ooo1978 ben emzirirken bir sorun olmadi bebegimde ama benimki 6 aylik ti..Diskisinda evet acik renk oldu ama emzirirken zaten acik renk oluyor diskisi bebegin fazla carpici birsey olmadi yani.
Ama bence biraz bekle derim sana daha cok erken birsey yapman için..Cok kucukmus bebegin.Senide iyi anliyorum aynaya baktiginda sabirsizlaniyorsundur eski haline donmek için , moralin bozluyordur ama bence biraz bekle derim sana..onemli olan bebegin kilolar yavas yavas gidiyor emzirmeye devam et ve biraz zaman gecsin uzerinden bekle bence...Ve Allah bagislasin anali_babali buyutun hayirli olur insallah diyorum bebisin...
 
Alsebe tesekkur ederim canim. benim hastalik durumumun iksirle ilgisi yok. son zamanlarda bademciklerim sismisti ve iltihap tum vucuduma vurmus. kan tesetleri falan yapildi simdi antibiyotik ve diger ilaclarimi kullaniyorum. gecici bir durum yani. ama ramazan girdi araya diye baslayamam. cunku iftar yapar yapmaz yemek yiyoruz, iksiri ac karna icince soyle bi yarim saat beklemek iyi olurdu diye dusunuyorum. neyse acelem yok zaten. bu kadar bekledim 1 ay daha beklerim. sonunda eski gunlerime kavusucam ben de. sporuda biraktim yine bayramdan sonra devam.
bu arada kismetse haziran civari Turkiye`ye tatil dusunuyoruz, insallah o zamana kadar eskisi gibi olurum ve yine kk toplantilari yapilir. hepinizle gercek seklimle tanismak istiyorum da:laugh:
 
Eski kk`da Talis Iksirini icenler coktu, icen arkadaslar devam eden varsa bilgi alabilir miyiz?

ramazandan evvel 15 gün içtim 5 kilo verdim 7 kilo fazlam vardı kullandığım ilaçlar aldırmıştı diğer 2 kiloda ramazanda kendiliğinden gitti ekmeği kesin yemenizi azaltın bu suyla beraber sonuçlar harika oluyor:1yes2:
 
tatlıcadı..taliş den başka diyet yaptın mı?
ben de bugün başladım..umarum..ben de veririm..darısı başıma..
sonuçları bildiririm...
 
arkadaşlar...valla 1 hafta oldu ama kiloda tık yok..hem rejim de yapıyorum...bir de sanki vücudum ödem yaptı gibi...şiş hissediyorum..acaba bu iksirin böyle bir etkisi de olur mu?
 
bende içtim işe yaramadı hemde ciddi ciddi rejimde yapmıştım yaaaaaaaaaa tatlı cadı sen nası yaptında o kadr kilo verdin bi fazla 5 kiloyla uğraşıp duruyom yavvvv:)
 
X