Elma Sirkesini Ne Kadar Kullanıyorsunuz?

gulkIzlarInAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
15
0
16
Gaziantep
kızlar iki yıl önce sabah akşam tok karnına 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koydum ve normal yeme içmeme devam ettim,5 kilo verdim,bu arada bir çocuk daha doğurdum ve verdiklerimi geri aldım dün tekrar başladım,inşallah veririm yine,sizler nasıl içiyorsunuz ne kadar verdiniz vs anlatın hele:) kolay geleni yaparım,pek açlığa dayanamam da:))

. 2 aydırlıkı kimden ne duysam yapyorum 6 kilo verdim... yaptıklarımın arasında günde 3 bardak elma sirkesi de var.. ..ılkık suya bir yemek kaşıgı kullanıyorum ... verdigim 6 kiloda sirkenınde faktoru olduguna inanıyorum... bu şirke her derde deva...dünde sogan suyu sirkeyi cilde surunce güneş lekelerini kaybettigini okudum onuda denemeye basladım :kullan bence zaten kokusunada alışkındırsın daha once kullanmışşın... kilo vermesende zararı yok enazından

oooo sen harikasın yaaa,lekeleri geçiriyor demek:) yaa sonucu bana mutlaka bildir olur mu,hem kilom var hem lekem düşün halimi...

ölçülü bir şekilde kullanmışsınız bazıları 1 çay bardağı içiyorlarmış onlarda sağlık sorunları ortaya çıkmış tebrikler...

bende duydum ..mide arahatsızlıgı olanlarda cıkıyormuş ...mid rahatsızlıgı olan varsa kesınlıkle içilmemelidir demişti...doktorum programındakı uzman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…