Elmacık Kemiği Bölgeme Dolgu Yaptırdım

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,uzun süredir bu işlemi düşünüyordum,bi gün gittim yaptırdım.Hiç bir ağrı,morarma,şişlik vs olmadı.Yaptıralı 4 gün oldu ve neredeyse yüzde 60'ı uçtu gitti :/ İlk iki gün istediğimden daha şiş ve dolgundu yanaklarım sonra her sabah uyandığımda daha da azaldığını gördüm resmen.Hyaluronik asit maddesi uygulandı.Toplamda 3 tane uygulandı.3 şırınga mı 3 kapsül mü şişe mi ne diyorsunuz artık bilmiyorum ben pek bu işleri :/
Yani 8 ay ile 1 sene arası kalır dedi doktorum ama bu ne böyle bir hafta olmadan böyle oldu. Deneyimliler bana bi yardımcı olur mu lütfen normal mi bu durum.

Sayfada bir sürü dolgu yaptıran insan var, niye kimse bi şey demiyor :( resmen eriyor bu ya bi hafta bile dayanmayacak, bu mudur yani dolgu, niye böyle oldu off çok csnim sıkkın nn

ben dolgu yaptirmadim ama arastirmistim hyaluron asit bir süre sonra kayboluyor yani vücud onu yok ediyor bu kisiden kisiye farkli oluyor doktorunuzun dedigi gibi genelde 8 ay sürebilir ama kisiden kisiye degistigi icin bazi kisilerde gercekten 1 haftada kayboluyor.

Ben de yaptirdim 4 gun once, ama sanirim olmasi gerekenden cok daha fazla vermişim : ( Eger dedginiz gibi cabucak giderse kendimi iyice hıyar gibi hissedecegim. Siz 1 cc icin ne kadar ucret odediniz ?

Ben de yaptirdim 4 gun once, ama sanirim olmasi gerekenden cok daha fazla vermişim : ( Eger dedginiz gibi cabucak giderse kendimi iyice hıyar gibi hissedecegim. Siz 1 cc icin ne kadar ucret odediniz ?
500 tl verdim bir tüpüne...sizin durumunuz nasıl şimdi..bende şuan sol yanağımda hafif var başka hiç bir şey kalmadı..doktor yağ dolgusunu önerdi

E kizlar gidip doktora gosterin bu ne boyle ne anlami kaldi bana boyle bir seyden bahsetmemistiniz diyin bunu duzeltmeye calismazlar mi?

ben yağ dolgusu düşünüyorum çünkü kendi yağ hücrelerinizde kök hücreler var..vücüd bunu daha cabuk kabul ediyor..ve bunda da emilim var fakat en iyi tarafı kök hücreler onarıma geçiyor ve hem yüzünüzün o kısmında dolgu görevi görüyor hemde hücreler yenileme yapıyor.. araştırıyorum bende kendi yağımdan dolgu yaptırcam :) onur erol'un anlatımlarından aktarıyorum kendiside bunu öneriyor.. prp tarzı düşünün yani..:)

melt melt dolgu yaptirdin mi?
Ben liopo olucam domtorum gogusume yapalim dedi kendi yagimdan..ama ben yanak (emacik kemigi).bolgesinede istiyorum.kilo al ver baya dalga galga hafiften cokmeler var ..
yaptirdiysaniz yuz bolgesine deneyimlerinizi oaylasirmisiniz?

Bende elmacik kemiklerime dolgu yaptirmistim yaklasik 2 ay once ama hic bole bir sikintiyla karsilasmadim belki kullanilan marka ile alakalidir bana juvederm yapmisti doktorum nezih karaca birde bana bol su icmemi soylemisti

Bende elmacik kemiklerime dolgu yaptirmistim yaklasik 2 ay once ama hic bole bir sikintiyla karsilasmadim belki kullanilan marka ile alakalidir bana juvederm yapmisti doktorum nezih karaca birde bana bol su icmemi soylemisti

önceki dolgudan eser yok,hangi marka bilmiyorum bile,ilk dolgu deneyimimdi..teosyal yaptırdım bir ay kadar önce,o da yanaklarımda eridi ama elmacıklarımda kaldı,taş gibi sertçe duruyor..benim cildim fazla emiyormuş..sizinkisi duruyor mu hala...bi de juvadermin hangi türü acaba..bir sürü çeşidi var çünkü

Bùtùn msjlarında nezih karacanin reklamini yapmaktan bıkmadın mı...zira ben okumaktan bıktım...

Back
X