Kekler - Pastalar Elmalı pasta ( resimli )

oooo masallah sana canim benim elmayi cok severim zaten heleki elmali tarcinli yiycekleri yengemin sepetli elma kurabiyesine benziyo fakat seninkinin emegi daha cok yani daha bi süslü tarif birebir olmasada harc olarak oda tutuyo ve bu demek oluyoki benim en sevdiklerimin arasina giren bi lezzet :)
herkeze tavsiye ederim kizlar pisman olmazsiniz emin olun
ellerine emegine saglik canima.s.

bu bayagı ugraşlı birşeye benziyo şekil bakımından ama görüntüsü çok güzel olmuş tadı nasıl kim bilir:)
ellerine saglık canım

harika görünüyor vildoşum yaa
ben elmayla yapılan herşeyi severim denicem en kısa süredee teşekkürler a.s.

korkudan geldim he işin içine kaynana girince hemen linki tıkladım ama çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık bacım benim

kız vildoş ellerine sağlık ne üzel gözüküyolar bende isterim...

ıııııııımmmmm valla canımda tatlı istiyodu ha yani iyi odu bin üzerinden yüz. canımcokacimcoook

oyyy yirim onu ben be çok gzl görünüyo
denedim mükemmel cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

hmmmmmmm harika görünüolar...ellerine sağlık canım...elmalı kurabiye pasta hertürlüsüne bayılırım...deniycem inş..canım çekti valla..cokacimcoook

oy oy oyy
çok lezzetli görünüyolar ellerine sağlıkkk canım

vildoşşşş bu ne yaaa pastahaneden alınmış gibicokacimcoook...görsellik perfecttlepi:
bende yapacağım valla havam olsun biraz şirin şirin yapayım..canım sağoll bu tarif için..muccuukkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…