Hamur İşleri Elmalı Paylarım (Resimli)

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
1paket margarin
1 kase yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta
kabartmatozu
vanilya
aldığı kadar un

içi için

4 elma
2 su bardağı tozşeker
tarçın ve ceviz

elmaları rendeleyip 2 su bardağı şekerle kavurun ve üzerine tarcını ekleyip kavurmaya devamö edin en son cevizleri ekleyin.cevizler ufaltılmış olacak

oda sıcaklığında beklemiş 1 paket margarinin üzerine 1 kase yoğurdu dökün.1 çay bardağı sıvıyağını ve 2 yumurtayıda ilave edin.aldığı kadar un ilave ederken arada kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin yumuşak bi hamur elde edene kadar yoğurun.5 parça beze haline getirin her bezeyi yuvarlak şekilde açın.merdane yada oklavayla.oluşan yuvarlağı istedğiniz kdar üçgen parça olarak kesin ve hazırladığınız elma harcını koyarak sarın.ve 150 200 derece arasına atın çok kızarmadan beyaz olarak çıkarın soğuyunca pudra şekeri ilave edin ve
AİYET BAL ŞEKER OLSUNNNNNNN......

Eklentiler

• $20102010251.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
resim neden yok canım bende yapıyorum ona benziyor malzemelrı sadece şekil farklı sende sanırım birde ben ceviz koymuyorum

ya resmini ekleyemiyorum olmuyorr nasıl yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen kızlar

Eklentiler

• $20102010249.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $20102010250.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 97
  • $20102010252.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 110
  • $20102010253.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
inan görünce kan beynime sıçradı en çok sevdiğim kurabiye ve şu an rejimde olduğum için açıııııııııımmmmmm
o yüzden kan beynime sıçradı yani ..sempatiksalakcinni ellerine sağlık

:icecream:
afiyet bal şeker lokum kaymak hepsi olsun canımmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…