cnm çok pratik görünüyo we bayılırım tarta..ama bişe sorcam kayısı reçeli weya bal demişsin ya hani malzemelerde..onu hanki aşamada kullanıyosunCADIARZU
ağzım sulandı canım cekticokacimcoook
cnm çok pratik görünüyo we bayılırım tarta..ama bişe sorcam kayısı reçeli weya bal demişsin ya hani malzemelerde..onu hanki aşamada kullanıyosunCADIARZU
Yarın vaktım olursa deneyecegım hemen;elmalı tart yaparım ama bu sekılde denemedım;*
Ellerıne saglık Mehoşum..
Harika..
mehaycim ellerine saglik ya arika gozukuyo , seklid cok guzel , daha once tvden falan grdun ama ,yapmamistim ,harka yapmisin ,bende denicem ilk firsatta
Bende bu tartı çok sık yaparım çocuklarım severek yiyorlar.
Ben elmaları ayrıca pişirmiyorum aynı şekilde tarçın ve cevizle harmanlayıp çiğ olarak
koyuyorum hamurun içine zaten pişiyorlar. Güzel bir tarif ellerinize sağlık.
yarın deneyecem şekerim.............
Canim bunu neyde pişirdin tart kalibi falan mi borcam tepsidede oluyormu
sormami mazur görün hiç tart yapmadim da.denemek istiyorum çünkü çok güzel gözüküyor
bir sey merak ediyorum elmalari hani tencerede kavururken su veya bir sivi eklemiyormuyuz
yanmaz mi dogrudan tencerenin içerisinde tmm hafif atese koyariz felan ama hemen sulaniyor mu ?
hani bazen kiymayi koyarizda hemen sulanmaz hem et yanar hemde tencere yanar felan bu yuzden soruyorum merak ettim?
ayrica tarif için tskler goruntu mukemmel niyetli niyetli istahimi kabartti, simdiden tskler yorum için...
çok teşekkür tarif için bunun aynısını yllar önce annem yapardı tarifi kaybetmişti uzun zamandır yapmıyordu şimdi aklıma geldi çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?