Kekler - Pastalar Elmali tart ım (resimli)

favori pastalarımdan biri tadı bir harika bende oktay usadan almıştım tarifini kesinlikle denemelisiniz arkadaşlar
ellerinize saglık mehay

favori pastalarımdan biri tadı bir harika bende oktay usadan almıştım tarifini kesinlikle denemelisiniz arkadaşlar
ellerinize saglık mehay

saolasin canim ama tarif oktay ustanin tarifi degil benim kendi tart tarifim onunkinde margarin var bu daha hafif sekile ondan esinlendim ama :))

tarıf ıcın cok tesekkur ederım bugun mısafırlerıme yaptım harıka tadı vardı oruntusu senınkı kadarda ıyı olmasa guzeldı
bu arada ben sympathique nın yengesı olurum
buda resımler

]

canim cok guzel olmus seninkide ama bence dilimleri usgen kessen daha hos gorunur....

tek kelimeyle süpersin vede mariffetli masallah
bunuda denicem insallah
paylasimin icin tskler
ellerine emegine saglik

harikasın mehay -tatlicadiarzu- ellerine sağlık...
bak bakalım benimki nasıl olmuş?

ya ben ne yapsam kabarıyo sevinsem mi üzülsem mi :jeyyar: bilemedim ...bu sefer kabarmaması gerekiyodu halbuki..

işin sırrını vermem -tatlicadiarzu-

mehay bunun keki süper....

eğer yaş pasta yapacaksanız bu keki kullanabilirsiniz bence ...muhtesem oluyo keki :lepi:
iple ortadan bölün ...doldurun evde şekerli ne varsa... üstüne de kremşanti delikafadulden

Eklentiler

• $DSC04213.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
Çook güzel oldu mehaycım. Çok teşekkürler tarif için.
Ki ben pek sevmem annem, ablam, eniştem ve babam için yapmıştım. Ama bende çok beğendim. Çok güzeldi.
En kısa zamanda tekrar yapacağım :))

bende yaptım bugun forumda gördüm ama ben üzerine yumurta sarısı koymadım üşendim :) birde balı sorna sürecem daha yeni pişti resmini eklemeye çalışcam birazdan.Ellerine sağlık canım tsk ettim.alkisalkisalkis

turtaya bayılıyorum ben içinde katı yağ olmadığı için çok hoşuma gitti bu tarif en kısa zamanda denicem cokacimcoook

supersin canim ilk denemeye ragmen cok basarilisin...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…