- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Hatırlayanlar bilir elmalı turtamın konusunu,buradaki bazı insanlar yüzünden gitmişti siteden,nerelerdesin doğumunu gerçekleştirdinmi çok merak ediyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır o kişi değil bulamadım malesef nikiniE Elmali turta diye belirtirsen bildirim alır.
E Elmali turta diye belirtirsen bildirim alır.
Keşke gelsede son durumundan ne kadar mutlu olduğundan bahsetseBende yeni onun konusuna bakmıştım. Nerde acaba çok merak ediyorum
Buradaki bazı insanlar yüzünden değil, konusu gazetelere düşünce silinmişti konusu diye hatırlıyorum.Hatırlayanlar bilir elmalı turtamın konusunu,buradaki bazı insanlar yüzünden gitmişti siteden,nerelerdesin doğumunu gerçekleştirdinmi çok merak ediyorum seni
Evet değil. Haklısın.Ben özelden de mesajlaşmıştım. Kontrol ettim şimdi . E Elmali turta tam olarak bu kişi, ancak çıkmıyor etiketlerken.. An itibari ile de üzgün gözüküyor. Galiba üyelik sildirmiş.Hayır o kişi değil bulamadım malesef nikini
@ işareti koyuyorsunuz başına liste çıkıyor hemen ordan seçiyorsunuz .Bu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir türlü beceremedim de
Yok hayır konunun sonu öyle bitmemişti kendisine iftira atanlar inanmayanlar oldu oda konusunu kapatıp gittiBuradaki bazı insanlar yüzünden değil, konusu gazetelere düşünce silinmişti konusu diye hatırlıyorum.
Buradaki insanlar daha önce hiç görmediğim kadar yardımcı olmuşlardı.
İnşaallah arkadaş iyidir.
Kendisine inanmayanlar çıkmıştı hem konusunu kapattırıp hem üyeliğini sildirip gitti malesefEvet değil. Haklısın.Ben özelden de mesajlaşmıştım. Kontrol ettim şimdi . E Elmali turta tam olarak bu kişi, ancak çıkmıyor etiketlerken.. An itibari ile de üzgün gözüküyor. Galiba üyelik sildirmiş.
ne oldu ki bu hanıma. çok merak ettim.Buradaki bazı insanlar yüzünden değil, konusu gazetelere düşünce silinmişti konusu diye hatırlıyorum.
Buradaki insanlar daha önce hiç görmediğim kadar yardımcı olmuşlardı.
İnşaallah arkadaş iyidir.
İftira mı, yok artık. Ona da mıYok hayır konunun sonu öyle bitmemişti kendisine iftira atanlar inanmayanlar oldu oda konusunu kapatıp gitti
Evet bu kadar planlı programlı olmaz dediler kadıncağızın ne halde olduğunu umursamayıp,keşke gelsede son durumundan bahsetseİftira mı, yok artık. Ona da mı![]()
Anlatırmısınız konu neydi ben okumuşsam da unutmuşumHatırladım yaa ne berbat konuydu,inşallah iyidir
Kardes bi özet gecsen sana zahmet merak ettim deHatırladım yaa ne berbat konuydu,inşallah iyidir
Konusu neydi nicki bana tanıdık geldi okudum mu hatırlayamadım ne olmuştu...Hatırladım yaa ne berbat konuydu,inşallah iyidir