• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Elogne spermatid grade 2 sperm sonucu hk.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Selam forum uyeleri
Esimin sperm sonucunElogne spermatid grade 2 seklinde çıktı sanirim grade 3 ve4 evresinden sonra normal sperm oluuyormus.hic tedavi olup normal sperme donusen var midir
Konu hakkinda bilgisi olan varsa simdiden tesekkurlerimi sunarım

Selam forum uyeleri
Esimin sperm sonucunElogne spermatid grade 2 seklinde çıktı sanirim grade 3 ve4 evresinden sonra normal sperm oluuyormus.hic tedavi olup normal sperme donusen var midir
Konu hakkinda bilgisi olan varsa simdiden tesekkurlerimi sunarım
Var tabi canım celalettin peru'nun bazı hastalarında bu mevcut bu seviyeye gelenler hatta normal çıkış sağlananlar bile var.

henuz degil doktor mikro tese ve rosi dedi ama dahahormon tahlileri yaptirrmadik.2ay sonra yumrta buyutmak icin ignee kullanmaya baslanmamm soylendi.
Canım tese'de sperm çıkacağının garantisi var mı ? Hem ayrıca hormon testleri vs.yapılmadan nasıl böyle birşeye karar veriyorlar onu da anlamış değilim.

Canım tese'de sperm çıkacağının garantisi var mı ? Hem ayrıca hormon testleri vs.yapılmadan nasıl böyle birşeye karar veriyorlar onu da anlamış değilim.
Bize igneeleri bilee verdiler.ilaclarida yazdi ama almayacagim.ben oncelikle esimin tedavisinin yapilmasini istyorum belki fizyolojisiinde biseyler problemli bunlari cozmek zamaan alabilir belki peki ama basarisiz deneme bizi mutsuz edebilir Hersey allahtan inaniyorum

Bende aynisini dusundum cok sasirtici bi tedavi yöntemi bize bile genetik tahlil gelmeden baslayamayiz dedi tahlil sonucumuz cikti doktor sonuclar guzel baslayabilirz dedi oyle basladik tese gunune kadarda doktorun verdigi ilaclari kullanmaya devam etti.

Genetic tahlil testosteron fsh gibi testler mi.ora hizli isleyen bir yer direk sonuc odakli calisiyorlar tibia dusundum sizin yanitinizdan sonra

Back
X