- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
Bayıldım topiğe yahu karar verdim artık hamarat bi hatun olacam
çalışırken evlendim gündüz okul gece üniversite okudum bu arada da son sınıfta hamile kaldım derken okul bitti doğum yaptım bir yıldırda bebekle uğraştım yane vaktim olmadı bu yılda açıköğretim iktisat geldi okumak istwemiyorum yeter artık farklı tatları hem yemeyi hem yapmayı seviyorum dünyaya bi dhamı gelecem ay oku oku nereye kadar![]()
canım çok tşekkür ederiimmm hoşgeldinn:))
benimde senelerim okulla tahsille geçti,Okulöncesi öğretmeniyim ben aynı zamanda da Elsanatları okudum 2 yıl yani bi yandan da desinatörüm ama hiç yapmadım desinatörlük:)
şimdiye dek özel kolejlerin kreşlerinde sözleşmeli okulöncesi öğretmeni olarak çalıştım ama bu sezon ara verdim artık evimdeyim çok mutluyumm kendi bebişimi doğurup ona bakıcam inşallahh:))
Anamm bacımm ne guzel seyler yapmissin kiz sen oyletakipteyim anacim seni yap yap koy bnde kocama yapiyom bak 1 aylik evliyim seninkileri yapiyom simdi de makarnandan yapucam 1.sayfandaki kuşum eline yuregine parmaklarina saglik
optummm kolay gele
![]()
teşekkürler hayatımmm:)))
hoşgeldin sendeee; afiyet bal şeker olsun tariflerim zor gibi görünebilir ama inan kolay anlatımlı yazıyorum sırf herkes yapmayanlar yapsın diyee:))