• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Su an yaptıklarmda buzdolabında. bence fena deıl vala daha dogrusu su an o kadar sıs hıssedyrmkı kendımı btanesnı zor yedım . O yuzden tadına tam varamadm. En kısa zamanda mercımeklı kofte yapacagm:)) Bunu becerırsem tamam erkek ark sever bunu :)) Cok yogurmak gerekıyor mu

hani nerdelerrrr:52:

ayy ablam ya gördümde yazmadan edemedim:1:
bende bir bitirsem şu okuluda çalışsam artık
sonrada atanma derdi var off offf
özelde çalışmak bence daha zor
devlette daha rahat oluyorsun
ben 1-2 sene özelde çalışmayı düşünüyorum ama bakalım
hele evli bir bayana hepten zordur
artık bende evlenene kadar çalışırım özelde:1:
dua edin banada bitireyim okulu çabucak
yeni yavrucakların bana ihtiyaçları olacak:9::9::9:

canım aslında özel daha rahat bana göre ama dediğim gibi işin yorgunluk boyutuna gelirsek,ikiside aynı fifti fifti yani:)
maddi yönden özel çok çok iyi,2000 tl yi aşıyor aylık aldığın ücret.
gerçi çalıştığın kurumlada alakalı bu.
devlette ne alınıyor bilmiyorum ama sanıyorum pekte tatmin edici değil.

canım aslında özel daha rahat bana göre ama dediğim gibi işin yorgunluk boyutuna gelirsek,ikiside aynı fifti fifti yani:)

Canmm cektım fotosunu benm ara kablom yok o yuzden fotosunu erkek ark. attm o bana faceden yollıcak gostercem sana senn yorumun onemlı benm ıcın.. Elossa mozaık pasta yaptnmı hc ? yanı varmı fotolu ben hc anlamıyorum sarmasını fln

Canmm devlette su an aldgmz da 2000 tl yı gecıyor . Ama yne yetmıyor yneee:) bunada sukur ama

Canmm cektım fotosunu benm ara kablom yok o yuzden fotosunu erkek ark. attm o bana faceden yollıcak gostercem sana senn yorumun onemlı benm ıcın.. Elossa mozaık pasta yaptnmı hc ? yanı varmı fotolu ben hc anlamıyorum sarmasını fln

tamam canım merakla bekliyorum:))
çok yaptım ama buraya eklemedim sanırım canım,sararken streç film kullanıyorum ben çok rahat oluyor

erkek ark fotosunu atıyor hemen gostercem guzel olmus dedı :) nasıl foto eklıcem cnm buraya

canım mesajı yazdığın panonun altında eklenti ekle butonu var ona tıkla,sonra karşına bir pencere açılacak oradan dosya ekle ye tıkla,dosyaları seç diyip resmini bulunduğu klasörden seç ve upload files a tıklayıp altta içeriğe ekle de..
bu kadar:)

$sultan lokumu.webp ıns begenrsnn elossa

wayyy süper olmuş hayatım yaa,bayıldımmm:56:
ellerine sağlık nefis görünüyorlar,eminim lezzetide şahanedirrr:16:
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım,paylaşımlarının devamını beklerim ona göree:52:

Ay canmmm saol ılk deneyımımdi..vala yaptıkca paylasırım elossam :) Annem geldi smdııı oo sen bu kadar hamaratmydn dıo:) o da begendıı

Ay canmmm saol ılk deneyımımdi..vala yaptıkca paylasırım elossam :) Annem geldi smdııı oo sen bu kadar hamaratmydn dıo:) o da begendıı

valla ilk denemeye göre gayet muntazam çalışmışsın canım benimm:16:
Anneciğinin ellerinden öperim,şimdi bayıla bayıla yicektir kızının lokumlarınııı:16:

elossa senin topiğine girmek istemiyorum çünküüüüüü çok acıkıyorum çokkkkkk:17::17:şaka bir yana topiğin çok güzel resimlerle anlatımın çok hoşuma gitti takip etmeye devam edeceğim:49::49:

Senın bransında mı okul öncesi?

evet arkadaşım:16:

ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7:37:
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum

evet arkadaşım:16:

ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7:37:
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum

Yanlıs biliyorsun canm.. ben eylül ayında atandm ve de maasım ekdersle 2300 2400 .. Özeldede çalışmıs biri olarak özelle kıyaslanamaz bile. Ayrıca her özelde 2000 veren kim?? Benm arkadaslarım özelde calısmak istedı en fazla 1000 hadı 1500 verdıler. sabahtan aksama kadar. Ben 8 12 calısıyorum .

Back
X