Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:16:
Beğenmene çok sevindim,umarım yardımcı olabilirim tariflerimle sana,epeydir boşladım gibi sanki burayı bende harekete geçsem fena olmaz hani:1:

hoşbulduk umarım becerip yapabilirim. topiği bırakma lütfen senden süper tarifler geleceğine hiç şüphem yok :nazar:

kızlar bu kıbrız tatlısının olduğu sayfayı bulamadım ama ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim. sanırım bu tatlı bir şaheser oluyordur yarın hemen deneyeceğim misafirlerime çıkartacağım sonucu yazarım

$DSC01901.webp $DSC01900.webp $DSC01903.webp $DSC01902.webp $DSC01904.webp $DSC01905.webp $DSC01906.webp $DSC01908.webp

dün uydurduğum köfteli kabaklı kaşarlı fırında makarna :34:

kızlar bu kıbrız tatlısının olduğu sayfayı bulamadım ama ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim. sanırım bu tatlı bir şaheser oluyordur yarın hemen deneyeceğim misafirlerime çıkartacağım sonucu yazarım

Canm yaptnmı nasıl oldu? bende yarn yapmayı dusunuyorum sen begendysen tarıfını yazar msn?

hoşbulduk umarım becerip yapabilirim. topiği bırakma lütfen senden süper tarifler geleceğine hiç şüphem yok :nazar:

Canım yok bırakırmıyımm burası benim dünyamm:16:
senden de paylaşımlar bekliyorum hayatım:16:

canım yaptınmı meraktan çatlamak üzereyimmmm:34::16:

Canım yaaa bu nasıl harika bi uydurmaaa,valla bayıldım ellerine sağlıkk,kabak ve köfte ikilisini çok severim ama makarna ile hiç denememiştim..
nefis görünüyor yapmalıyımmm:1::16:

Canm yaptnmı nasıl oldu? bende yarn yapmayı dusunuyorum sen begendysen tarıfını yazar msn?

yapınca bana da uzatıver emi:1::16:

Canım yaaa bu nasıl harika bi uydurmaaa,valla bayıldım ellerine sağlıkk,kabak ve köfte ikilisini çok severim ama makarna ile hiç denememiştim..

Uzatmam mıı şeker :)) İlk kez yapacam ve ycem umarım mısafırlere rezıl olmam :)

canlar bugün yapmadım boynum tutuldu dünden kalan revaniyi ikram ettim misafirlere az önce de uğurladım. yarın bi kas gevşetici yaptırcam eğer iyi olursam bu kıbrıs tatlısını mutlaka denicem ben çok tuttum tarifi çok lezzetli bişeydir o bence.

canlar bugün yapmadım boynum tutuldu dünden kalan revaniyi ikram ettim misafirlere az önce de uğurladım. yarın bi kas gevşetici yaptırcam eğer iyi olursam bu kıbrıs tatlısını mutlaka denicem ben çok tuttum tarifi çok lezzetli bişeydir o bence.

Geçmiş olsun canım,bu kadar misafir ağırlayınca vücut bi yerlerden fire veriyor...
yaptığın zaman mutlaka paylaş olurmu canım,merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun:16:

Geçmiş olsun canım,bu kadar misafir ağırlayınca vücut bi yerlerden fire veriyor...
yaptığın zaman mutlaka paylaş olurmu canım,merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun:16:

sağol canım aslında valla misafir olayından mı bilmem ama galiba cereyanda kaldım sabahtan beri boynum dönmüyor valla :S yapınca mutlaka eklerim canım

kırmızı biber ve soğan soslu kaşarlı fırında tavuk incik :)))

$DSC01912.webp $DSC01915.webp $DSC01916.webp

merhaba elossa un kurabiyesi yaptım tarifi paylaşmak istedim ve herkese tavsiye ederim kesinlikle pastanelerdekilerden daha güzel oldu:56::56::56:
un kurabiyesi:250 gr vita yağı(yaklaşık 9- 10 yemek kaşığı kadar ekledim)
bir su bardağı pudra şekeri
un ve yarım paket kabartma tozu
kurabiye hamuru sert olmayacak
ayyyy canım şaheser olmuş ben böle ağızda dağılan un kurabiyesi tarifi arıyom ne zamandır bu tam o dediğime benziyor..oruç oruç hiç ii olmadığı bu topiğe girmem:)
şimdi cnm 1. vita yağı nerden alcam?
2. vita yağ yerine margarin olur mu?
3. detaylı tarif istiyom:)))çok mu şey istedim:)))

Canımm nefis görünüyorr çok canım çekti vallahi,ellerine kollarına sağlık:16:

hayatım geç kaldım dimi:(

hemen kuzumm:)))

canım tarif içinde ayrıca teşekkür ederim ben bunu yaparım arkadaşş,öpüyorum:)

offff ne yaptın hayatım sen böylee,ellerine sağlıkk çokta severim ben un kurabiyesini..kesinlikle yapacağım:16:
saol cnm beğenmene sevindim .. sen nerelerdeydin ne zamandır?

tariflerin olduğu sayfalar ilk sayfada mevcut zaten.. hani ihtiyacına göre seçebilirsin :1:
anamm ben hiç ilk sayfaya girip bakmadım daha önce niye bana bunu söylemediniz:9::9::9::9::9::9:

Merhaba Elossa,
Bugün bamya pişirdim, ama eşim için önemli bir yemek oldu, fotoğrafını çekti hemen.
Ben de hazır fotoğraf çekilmiş buraya ekleyim dedim :)
Bamyayı elleyemem de yiyemem de, ama eşimin de sevdiği bir yemektir.
Neredeyse 15 yıllık evliliğimde bu yemeği 3. yapışım,
Bamyalar annemin bahçesinden, içine koyduğum koruk suyu kayınvalidemden, kenardaki 3 acı biber de benim balkonumdan :16:
$IMG_7834.webp

sağol canım aslında valla misafir olayından mı bilmem ama galiba cereyanda kaldım sabahtan beri boynum dönmüyor valla :S yapınca mutlaka eklerim canım

tamam cnm dikkat et kendine öpüyorum:16:

kırmızı biber ve soğan soslu kaşarlı fırında tavuk incik :)))

Eki Görüntüle 754277 Eki Görüntüle 754278 Eki Görüntüle 754279

ayyyy n sevdiklerimi yapmak zorundamısın canımm:)
ellerine sağlık nefis nefisss

ayyyy canım şaheser olmuş ben böle ağızda dağılan un kurabiyesi tarifi arıyom ne zamandır bu tam o dediğime benziyor..oruç oruç hiç ii olmadığı bu topiğe girmem:)
şimdi cnm 1. vita yağı nerden alcam?
2. vita yağ yerine margarin olur mu?
3. detaylı tarif istiyom:)))çok mu şey istedim:)))

saol cnm beğenmene sevindim .. sen nerelerdeydin ne zamandır?

anamm ben hiç ilk sayfaya girip bakmadım daha önce niye bana bunu söylemediniz:9::9::9::9::9::9:

canım buralardayım ben hep:)))
ilk sayfada liste var oradan istediğin tarifin sayfasını rahalıkla bulabilirsin canım:)
bu arada vita yağ Migrosta var ben aldımda:)

Eveet bugünkü menümüz fırında tavuk,yüzük çorbası, pilav salata ve kıbrıs tatlısı.. Sadece 3 tanesinin fotosu var:(

Eki Görüntüle 754708 Eki Görüntüle 754709 Eki Görüntüle 754711

oyyy ellerine sağlık kuzucumm harika görünüyorlarrr,ayaklarınıda gördümmm:)))))

Merhaba Elossa,
Bugün bamya pişirdim, ama eşim için önemli bir yemek oldu, fotoğrafını çekti hemen.
Ben de hazır fotoğraf çekilmiş buraya ekleyim dedim :)
Bamyayı elleyemem de yiyemem de, ama eşimin de sevdiği bir yemektir.
Neredeyse 15 yıllık evliliğimde bu yemeği 3. yapışım,
Bamyalar annemin bahçesinden, içine koyduğum koruk suyu kayınvalidemden, kenardaki 3 acı biber de benim balkonumdan :16:
Eki Görüntüle 754718

bizde bamyayı çok severiz,ben genelde bamyayı ya kıymalı ya da tavuk etli yapıyorum..ama sen bol domatesli sade pişirmişsin sanırım ve harika görünüyorrr...ellerine sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim:16:
biberlerin harikalarr,eşimde ekti bikaç hafta önce,şimdi gözüne bakıyor biberler olsun diye:)))

ilk sayfada liste var oradan istediğin tarifin sayfasını rahalıkla bulabilirsin canım:)

bizde bamyayı çok severiz,ben genelde bamyayı ya kıymalı ya da tavuk etli yapıyorum..ama sen bol domatesli sade pişirmişsin sanırım ve harika görünüyorrr...ellerine sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim:16:
biberlerin harikalarr,eşimde ekti bikaç hafta önce,şimdi gözüne bakıyor biberler olsun diye:)))

O ayaklar benm deıl bebegm cunku benım ayagımda corap vardı :)) Teyzem ya da annemin ayakları :)))

O ayaklar benm deıl bebegm cunku benım ayagımda corap vardı :)) Teyzem ya da annemin ayakları :)))

ehehehe olsun:)))
valla canım çekti,hele şu kıbrıs tatlısından.
bende yapmak istiyorum ama biraz dikkat etmemiz lazım şu ara kilolara:37:

Teşekkür ederim,
Aslında ilk kez gelmiyorum buraya,
Bir ara senin tariflerini deneyerek güzel yaptıklarımı burda paylaşıyordum.
Yemeğimde kıyma var ama altta, yemeğimi hiç karıştırmadan dometesin kendi suyuyla düdüklüde pişirdim, karıştırmadan da servis yaptım, ondan öyle göründü sanırım:26:
Eşime söyledim yemeğimi ekledim diye, o da soruyor yeni tarifler yokmu diye,
Yaniii bekliyoruz yeni tarifler:1:

Teşekkür ederim,
Aslında ilk kez gelmiyorum buraya,
Bir ara senin tariflerini deneyerek güzel yaptıklarımı burda paylaşıyordum.
Yemeğimde kıyma var ama altta, yemeğimi hiç karıştırmadan dometesin kendi suyuyla düdüklüde pişirdim, karıştırmadan da servis yaptım, ondan öyle göründü sanırım:26:
Eşime söyledim yemeğimi ekledim diye, o da soruyor yeni tarifler yokmu diye,
Yaniii bekliyoruz yeni tarifler:1:

canım valla bayıldım harika görünüyor yemeğin,tekrar ellerine sağlık:16:.
düdüklü fikri çok güzel,aslında benimde bamyam var yarın bende yapayım özendim:)
eşinize saygılar selamlar olsun,yeni tarifler var aslında ama bi ara derleyip toparlayıp yükleyeceğim inşlh.
sadece şu ara hamur işini,şerbetli tatlıları,ağır yemekleri kestiğim için topiğim duraksama döneminde.
bol bol sebze ve meyve tüketiyoruz bebek için ciddi bir sürece girdik eşimle,hayırlısıyla.
yoksa bende deliler gibi döktürmek istiyorum:14:
sağolun paylaşımlarınızla hareket veriyorsunuz mutfağıma canım:16:

Back
X