Evet canım özledim valla mutfağa girmeyi.Bu hazır revaniyi hiç bilmiyordum mutlaka alıp deneyeceğim.Pratik de olur benim için çocuklarla yorulmam hem.

canım kesinlikle bayılacağına garanti veririm,benim vaktimin dar olduğu zamanlarda hızır gibi yetişiyor:)

Köfteyi yaptım canım.. ama az yaptım 2 kişi olduğumuz için çok yemiyoruz.. bunlarda resimleri
Eki Görüntüle 535376
 Eki Görüntüle 535377

bu da bir türlü kızarmak bilmeyen patates kızartmamız.. Eki Görüntüle 535378
Eki Görüntüle 535378

wowwww canım ellerine sağlıkk,ne güzel görünüyorlar yaa süper olmuşş,tadını beğendinmi peki övdüğüm kadar varmı

ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye 

canım takipte kal illaki işine yarayacak tarifler çıkacaktır bak gör

tava böreği sayfa kaçta acaba ben de denesem

canım arkadaşım yardımcı olmuş umarım bulabilmişsindir,12. sayfa

ben bayıldım bu topiğeee!  hem de aboneyiim aboneee
 hem de aboneyiim aboneee  mmousee yakaladım seniii, ben de mouse'danım, yeni evlilerden ve eli pratik olmayanlardan
mmousee yakaladım seniii, ben de mouse'danım, yeni evlilerden ve eli pratik olmayanlardan 

öğretin bize, resmen wordden çıktı alıyorum hergün tarif çıktısı 

ehehehe canım hoşgeldin mutfağımaa sefalar getirdinn

bizim topikte yada 2012'nin taze gelinleri topiğinde yaptığımız pratik tarifleri paylaşabiliriz, hem böylece Elossa'nın topiği de işgal etmemiş oluruz  

aşkolsun canım öyle düşünme,yemekle ilgili herşeyi burada da paylaşabiliriz 

sultan lokumu yapmaya gidiyorum söylemesi ayıp 

kaç gündür aklımda 

canım naptın yaptınmı merak ediyorum sonucu bildirirmisin,resimde olursa tam süper olurrr

elossa cim bende takipcilerindenim ama yazmaya firsat olmadi. 

cok güzel tariflerin hepsini deneyecegim. ama dün corbani yaptim bugday  corbasini . ama benimki seninki kadar koyu bir corba olmadi ama tadi harika oldu. bugünede kaldi . aacaba iine yogurt terbiye mi yapsam diyorum. bakalim. 
bu arada bende corludanim. daha dogrusu öyleydim. ailem hala orda ama ben almanyadayim 

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederim tarifimi denemene sevindim..gerçektende tadı bi harika ve inanılmaz besleyici bir çorba..suyunu fazla koymuş olabilirsin canım yoğurt ile yoğunlaştırabilirsin

canım topiğin çok güzel ve iştah açıcı...  sürekli takip ediyorum ama yazma fırsatını daha yeni bulabildim...
 sürekli takip ediyorum ama yazma fırsatını daha yeni bulabildim...   

hayırlı olsun  

hoşgeldin canım mutfağımaa,sefalar getirdin..senden de tarifler bekliyorumm

bu arada hamarat topic sahibi arkadaşım :)
kalan pirinç pilavından, nohut yemeğinden, kuru fasülye yemeğinden neler yapabiliriz tavsiyelerini bekliyorum  

ehuehuehuehu:)) şımarıyorum baaakkk

canım artan pilavdan kadınbudu köfte harikaa oluyor,yoğurtlu çorba da yapabilirsin..artan kuru fasulye nohuttan bulgur pilavı yapabilirsin...

merhaba elossa 

çok güzel ve cici bir topik olmuş burası ilk denediğim tarifin  sultan lokumun oldu şu anda dolabımın derinliklerinde soğuyor kendileri çok basit ama bir o kadarda lezzetli, havalı ve şık bir tarif olmuş ellerine sağlık

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederimm

sultan lokumu bittimi yoksa şekillendirilmeyimi bekliyor merak ettim,sonucu bildirirmisin çekme imkanı varsa resimde olsun amaaa

bende nişanlıyım yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum değişik yemekler Tarifleriniz gerçekten müthiş Ellerinize sağlık 

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederim,nişanın hayırlı olsun bir ömür huzur eksilmesin yuvandan..

elossa yapsa nasıl oluyor,
ben hiç kadın budu köfte yapmadım. 
anlatılınca anlamıyorum. ya resimli olacak ya da videolu

canım artan pilavım yok ama normal pirinçle yaparım belki bikaç güne,o zaman resimlerim bol bol hemde öğrenmiş olursun olurmu

bnde nohuttan mantı yapıyorum kalınca eşim bayılıyor 

bazen harika oluyor şu mantın diyor çaktırmayın

kurufasülyeden annem bulamaç yapar nasıl yapılır bilmiyrum ama 
pilavda bizde hiç kalmaz eşim ve kızım pilav delisi

nohuttan mantıyı nasıl yapıyorsun canım bende öğreniim:)