• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
çok açım bunlara bakarak gözümü doyurmaya çalışıyorum :1::1:

Cok acikiyorum icimde birsey var gibi yedigim seyleri yiyip bitiriyor :9:
Ben borek isterim :56:

anam neden aç duruyorsunuz kızlar,girin mutfağa:)
valla ben resmen yemek konusunda zıvanadan çıktım:52:
benim içimde bişey değil resmen aç kurt ordusu var,doymuyorum gibi hissediyorum.ağzım hiç boş durmuyor.buna bir son vermeliyim :9:
bende börek isterim:52:

anam neden aç duruyorsunuz kızlar,girin mutfağa:)
valla ben resmen yemek konusunda zıvanadan çıktım:52:
benim içimde bişey değil resmen aç kurt ordusu var,doymuyorum gibi hissediyorum.ağzım hiç boş durmuyor.buna bir son vermeliyim :9:
bende börek isterim:52:

kiz cok korkarim bu saatte yiyemem kilo alirim :18:

hiiç şüphen olmasın teeemmeemm :21::90::90:

ehehehe:)))

Ayyy evet dediydik böyle bir topik aç diye ben nasıl görmedim, hadi ben görmedim sen nasıl haber vermedin seni seni :9:

Aboneyim artık buraya ama şöyle bir durum var ki artık böyle güzel güzel yemekler yapmıyorum canım yaa eşim yok yalnızım yaa boğazımdan geçmiyor, geçiştiriyorum...:31:

Hayırlı olsun canım topiğin geç oldu biraz ama :27:

canımm hoşgeldin mutfağımaa:) ne bilim haber vermemişim dimi tü banaaa:9:
eşin nerdekii olsun yap onun yerinede ye:))

kiz cok korkarim bu saatte yiyemem kilo alirim :18:

ay boşver hayatım yaa,kilo bu gelirde giderdeee:52:

kilo vermye çalışıyorum elossa

yoksa bu hamarat hanım neler yapar neler
diyet bi bitsin yapcam inşşş :ssz::ssz:

Ay hicoyle dusunemiyorum ya :14:
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda :30:

canımm hoşgeldin mutfağımaa:) ne bilim haber vermemişim dimi tü banaaa:9:
eşin nerdekii olsun yap onun yerinede ye:))

Heee tüüü sana :27: Canım eşim askerde benim maalesef daha 9 ay var gelmesine, bebek bekler gibi bekleyeceğim anlayacağın :9: Zaten yemekle pek aram yok benim, yapmasını çok severim ama yemesini sevmiyorum niyeyse, eşim varken onunla birlikte iyi yiyordum ama o olmayınca geçiştiriyorum... Sanırım insan kendini sevmiyor önemsemiyor :31: Aperatif yemek tarifleri verirsen yaparım ama :1:

kilo vermye çalışıyorum elossa

yoksa bu hamarat hanım neler yapar neler
diyet bi bitsin yapcam inşşş :ssz::ssz:

diyet bitince yaparsan daha kötü birden alırsın canım verdiğin kiloları
herşeyden ye ama az ye:16:

Ay hicoyle dusunemiyorum ya :14:
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda :30:
bizim hayatımızdan hiçbiri eksik olmuyor hayatım,kesemiyoruz.evlenince ben daha çok aldım kilo yeşillik bende çok severim hiç eksik etmem soframdan..hele maydanoz ve dereotuna aşığım resmen..:9:

:16::16::16::16:

canım makarna hamur işi istemiyorum dedin benim önümü kestin:)))
ama mesela ton balıklı salata hazırlayabilirsin,yağ limon tuz eklemeden saklama kabına koyarsan 2 günde dursa hiç bişey olmaz sebzeler diri olur..
zeytinyağlı pırasa taze fasulye yapabilirsin,suyunu az eklersin...
patates köfte kızartabilirsin
mercimek köftesi yapabilirsin
ay aklıma neden bişi gelmiyo başkaaaa:1::1::1:

Elossa harikasın:)
çok teşekkür ederim:34:

şimdiden aklımda birşeyler oluştu.

Heee tüüü sana :27: Canım eşim askerde benim maalesef daha 9 ay var gelmesine, bebek bekler gibi bekleyeceğim anlayacağın :9: Zaten yemekle pek aram yok benim, yapmasını çok severim ama yemesini sevmiyorum niyeyse, eşim varken onunla birlikte iyi yiyordum ama o olmayınca geçiştiriyorum... Sanırım insan kendini sevmiyor önemsemiyor :31: Aperatif yemek tarifleri verirsen yaparım ama :1:

canım ya Allah kavuştursun az kalmış..bende asker beklemiştim iyi bilirim o özlemi hasreti:38:
aperatif bişiler bakim bakimmmm:16:

Elossa harikasın:)
çok teşekkür ederim:34:

şimdiden aklımda birşeyler oluştu.

canım teşekkür ederim umarım yardımım dokunur ya:))
yaprak sarma biber dolma koyabilirsin yanına onlar soğukta yenir.
haşlanmış mısır ayran olabilir.
ıspanak ve bol domates biberi bir arada kavurabilirsin,içine çok az bulgur veya pirinç katabilirsin.
1 kase yoğurdun içine kuru meyveler veya mevsim meyveleri doğrayıp ekleyebilirsin çok azda tarçınla acaip doyurucudur kendileri ben çok sık yaparım:)
söğüş domates salatalık doğrayıp üzerine peynir serpiştirebilirsin o da çok doyurucu ve hafif
gaza geldimm:52::52::52::52::52:

elossacığım eğer verdiğim kiş tarifini yaparsan burdada paylaş.bu güzel tarifi herkes denesin dimi ama :27:

anam olsa, yanında ayran ohhh mis gibi :56::52:rüyamda gördüm bide biliyomusun:52:
anacım rüyanada girdiyse yapman farz olmuş:))) 1 tanecikte bana uzatıver biyerlerim şişecek pis boğazlığımdan:52::52::52:

elossacığım eğer verdiğim kiş tarifini yaparsan burdada paylaş.bu güzel tarifi herkes denesin dimi ama :27:

paylaşmammı hayatımm,kesinlikle herkes denemeli:16:

Back
X