• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
hahaha rüyandamı gördün çok güldüm la
bende yaprak sarması görmüştüm ne güzel yiyordum :1:

yaprak sarması diye resmen böğürüyorumm :)
üstelik bayramda bol bol yememe rağmen,fırsat bulursam haftasonu yapmayı planlıyorum inşallah :1:

elossa akşamdan beri topiğine takıldım kaldım.Her sayfaya tek tek baktım.
Valla büyük sevaba giriyosun inan ki..
Ben yeni yeni tarif deneyen biriyim seninkileri güvenerek denicem artık.
Şimdiden çok teşekkür ederim.Takipteyim :)

Bence Elossanın geceleri KKne girmesi yasaklanmalı :)

elossa akşamdan beri topiğine takıldım kaldım.Her sayfaya tek tek baktım.
Valla büyük sevaba giriyosun inan ki..
Ben yeni yeni tarif deneyen biriyim seninkileri güvenerek denicem artık.
Şimdiden çok teşekkür ederim.Takipteyim :)

merhaba canımm hoşgeldin mutfağımaa:)
evet farkındayım epeydir topiktesin ama sürekli inceliyordun bende ses etmedim,işin bitince yazacağın mesajı bekledim ne nihayet yazdın:)
canım güvenerek iç rahatlığıyla hepsini deneyebilirsin,ben güvenmediğim tarifimi asla paylaşmam..
ama sen yapınca paylaşırsın demii,merak ederim benn:9::16:

Bence Elossanın geceleri KKne girmesi yasaklanmalı :)

ehehehe öyle deme hayatım yaa:9::16:

gözüm doyuyor benim girsin girsin
nerdesin elossannnnn

burdayım canemmmm:9:

kızlar günaydınn,hepinize iyi hafta sonlarıı:16:
birazdan kocişimle halasının kızına kahvaltıya gidiyoruz davet etmişti,biz unutur sanmıştık ama sabahın körü aradı :52::52::52:
vee muhtemelen öğlen gibi döneriz..
evet geldiğimizde inşallah mutfağıma bi el atıcam özledim bişiler yapmayı,sizde özlediniz bişiler yapmamı biliyorummm hissediyorummmm:1::1::1:

Elosacım :56:bir çok yemek damak tatlarımıza uygun olduğu gibi birde görsel olarak da ekleyince ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.tv.lerde ailemizin aşcısı derlerya sende kadınlar kulübünün yani ailmezin aşcısı oldun:)

Elosacım :56:bir çok yemek damak tatlarımıza uygun olduğu gibi birde görsel olarak da ekleyince ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.tv.lerde ailemizin aşcısı derlerya sende kadınlar kulübünün yani ailmezin aşcısı oldun:)

canımmm teşekkür ederiim çok mutlu oldum inann:16:
resimleri sıralıyor olmak aşama aşama belirgin olması bencede iyi oldu,aynen bu şekil devamm:)
sizde beni izlemeye devammmm:16:

kızlar günaydınn,hepinize iyi hafta sonlarıı:16:
birazdan kocişimle halasının kızına kahvaltıya gidiyoruz davet etmişti,biz unutur sanmıştık ama sabahın körü aradı :52::52::52:
vee muhtemelen öğlen gibi döneriz..
evet geldiğimizde inşallah mutfağıma bi el atıcam özledim bişiler yapmayı,sizde özlediniz bişiler yapmamı biliyorummm hissediyorummmm:1::1::1:
Günaydın hayatımm :16:
Eveeeeeeeeeeeeeeeeettt. Özlediiiiiiiiiik...
:30:
Çok ara verdin ceza kesmek lazım sana..
:20::1:
neler yapacaksın merak ettim..
:52::52:

Günaydın hayatımm :16:
Eveeeeeeeeeeeeeeeeettt. Özlediiiiiiiiiik...
:30:
Çok ara verdin ceza kesmek lazım sana..
:20::1:
neler yapacaksın merak ettim..
:52::52:

Günaydın canımmmm:16:
aslında çok değil canım yaff,bayram dolayısı ile kapalıydım:1:
canım(ız) büryan istiyor,yaprak sarma istiyor,lahana sarma istiyor,lahana sarmazsam kapuska istiyor,karnıbahar yemeği istiyor yada karnıbahar kızartması istiyor,çılbır istiyor...
istiyor da istiyor:52::52::52::52::52:

Günaydın canımmmm:16:
aslında çok değil canım yaff,bayram dolayısı ile kapalıydım:1:
canım(ız) büryan istiyor,yaprak sarma istiyor,lahana sarma istiyor,lahana sarmazsam kapuska istiyor,karnıbahar yemeği istiyor yada karnıbahar kızartması istiyor,çılbır istiyor...
istiyor da istiyor:52::52::52::52::52:
Ohh Ohh maşaallah size.. :1:Yalnız sarma bende isterim ona göre..:56:
Sarmanı zeytinyağlımı etlimi yapıyorsun..?
:44:

Bugün neler yapılacak:56:Var mı planlar:51:
benim planım yok şuan ama Elossa döktürecek anlaşılan..:9:. Bu arada baklavan çok güzel görünüyor. :52:bana yollayabilirmisin?:56:

canım bilmemki,zeytinyağlıda olabilir etlide nasıl yapim

günaydın canımm :16:
ben zeytinyağlı severim ama eşim etli yemeye alışmış bende mecbur öyle yapıyorum. senin canın nasıl istiyorsa öyle yap canım:34:

benim planım yok şuan ama Elossa döktürecek anlaşılan..:9:. Bu arada baklavan çok güzel görünüyor. :52:bana yollayabilirmisin?:56:

ben zeytinyağlı severim ama eşim etli yemeye alışmış bende mecbur öyle yapıyorum. senin canın nasıl istiyorsa öyle yap canım:34:
Sağol canım:54:
sarıimmi sarmiimmi muallakta kaldım ama sarayım gitsin beeeee:52:
1 değil 2 tabak atıveririm ekrandan canemm:16:

Sar be gitsin:52::52:

Sağol canım:54:
sarıimmi sarmiimmi muallakta kaldım ama sarayım gitsin beeeee:52:
1 değil 2 tabak atıveririm ekrandan canemm:16:

Sar be gitsin:52::52:
Yolla canım bize ancak yeter kalabalığız:52::52::52:

Back
X