• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ay canım sen ne yaptınnnn,harikalar bunlar...
ellerine kollarına sağlık nefis her biri:56::56::56:
sarma hazır baklavalık yufkanın eserimi,offffff çok fena özendim sarmaya dayanamam benn:(
fellah köfte ve sultan lokumu sanıyorum benim tariflerden,paylaştığın için çok teşekkürler canım gözüm gönlüm açıldı vallahi :16::16::16:

ay canım sen ne yaptınnnn,harikalar bunlar...
ellerine kollarına sağlık nefis her biri:56::56::56:
sarma hazır baklavalık yufkanın eserimi,offffff çok fena özendim sarmaya dayanamam benn:(
fellah köfte ve sultan lokumu sanıyorum benim tariflerden,paylaştığın için çok teşekkürler canım gözüm gönlüm açıldı vallahi :16::16::16:

Yok canım kendim açtım:34::1:
Yok canım sadece sultan lokumu senin:34:Diğeri bizim yöreye özgü:34:Sıkma köfte deriz:16:En çok bulgur yemekleri yaparız biz:56:Siz bunu bol sarmısaklı yapıyorsunuz biz 1-2 diş koyarız:56:

Yok canım kendim açtım:34::1:
Yok canım sadece sultan lokumu senin:34:Diğeri bizim yöreye özgü:34:Sıkma köfte deriz:16:En çok bulgur yemekleri yaparız biz:56:Siz bunu bol sarmısaklı yapıyorsunuz biz 1-2 diş koyarız:56:

kendin açtıysan dahada bi canım çekti,avucumu yalamam lazım sanırım şu durumda:)))
evet sarımsak bol oluyor canım ama çok istemediğim zamanlardada az kullanıyorum yani:)

kendin açtıysan dahada bi canım çekti,avucumu yalamam lazım sanırım şu durumda:)))
evet sarımsak bol oluyor canım ama çok istemediğim zamanlardada az kullanıyorum yani:)

:1:Afiyet olsun:9::9::9:
Yapım aşamasında fotoları çekmiştim tatlının nasıl yaptıysam telefondan silindi fotolar:19:Bende şimdi yeniden çektim:1:

Akşam yemeğimiz:56:
Ispanaklı peynirli:42:
Mutfaklardan bereket eksik olmasın inşallah..

Akşam yemeğimiz:56:
Ispanaklı peynirli:42:
Mutfaklardan bereket eksik olmasın inşallah..

akşam yemeğini yerim yerrr hemde afiyetleee:)))
çok severim ıspanaklı peynirli böreği,nefis görünüyor tam yemelikkk:56:
ellerine kollarına sağlık canım

Son düzenleme:
ikizcim nasılsın tatlım valla denk gelemiyoruz hiç geceleri takılmıyorum ondanmı acaba :16:
ellerine sağlık eee tabi insan antepde olunca baklavalarıda yer :52:

İyiyim canım sağol sen nasılsın:))Evet hiç karşılaşamıyoruz:16:
Sağol canım:52::52:Kendim yaptım:52::52:

Al işte tatlı dediğin böyle olur :56::56::56::56::56::56:
Eline sağlık ikizgilim :38:

Benim tatlıya bak bi de :9::9::9::9:
Gerçi tadı güzeldi:61::39:

Son düzenleme:

Al işte tatlı dediğin böyle olur :56::56::56::56::56::56:
Eline sağlık ikizgilim :38:

Benim tatlıya bak bi de :9::9::9::9:
Gerçi tadı güzeldi:61::39: