Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.Malzemeleri sırayla ilk önce boşlukları dolduracak şekilde koyuyorum herkesin yapış şekli farklı gerçi ama ben kendi sıralamamı koyayım sonunda bu şekili alıyo canım.İlk sırada rendelediğimiz kaşarın bi miktarını onun üzerine salamı,sucuğu,sosisi,domatesi,biberi,zeytini(evde varsa mantarı,mısırı)en üstede ortaya gelecek şekilde kaşarı koyuyorum.Tarifide ekleyeyim;
MALZEMELER;
1 su bardağı ılık su
3 su bardağı un
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 pakey insant maya
İÇ HARCI İÇİN;
istenilen miktarda dilediğiz malzemeyi kullanabilirsiniz.(kaşar,salam,sucuk,sosis,domates ,mantar,biber,mısır,zeytin)
SOSU İÇİN;
yarım yemek kaşığı salça
YAPILIŞI;
3 su bardağı unu bi kabın içerine koyup ortasını açıp bir tutam tuz atıyoruz. 1 su bardağı ılık suyun içerisine 1 tatlı kaşığı şekeri koyup karıştırıyoruz 1 paket insant mayayıda ekleyip iyice erimesini sağlıyoruz bu karışımı unun içerisine koyup hamuru yoğuruyoruz ve 1 saat dinlenmeye bırakıyoruz.Bu sırada malzemleri ince ince doğrayıp hazırlıyoruz.Ben yuvarlak tepsi kullanıyorum tepsiyi sıvıyağ ile yağlıyorum hamuru tepsiye elimle yayıyorum kenarları hafif dışa gelecek biçimde yapıyorum.Üzerine salçayı sulandırıyorum hafif onu fırça yardımıyla sürüyorum onun üzerine ortaya gelecek şekilde az bişey rendelediğim kaşardan koyuyorum sırayla malzemeleri koyuyorum en üstede kalan rendelenmiş kaşarı koyuyorum 200 derece fırında yaklaşık 15-20 dkka pişiriyorum .