• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Hazirladinmi sekerim sunumunu?Bugun yayinlayacaksin sanirim,bekletme artik daha fazla:16::16:

bugün sunumumu yapayım hemen sendeyim kuzumm:16:

waayyy ellerine sağlık hayatım nefis görünüyorr,ben çok severim ve bikaçını aldım haberin olaaaa:16::52:

afiyet olsun tatlım menim keşke mümkün olsada gerçekten yedirebilsem sana:56::56::56::56::56:

bunlarda portakallı pırasa ve peynirli maydanozlu dereotlu tava böreği :56::56::56::56::56::56:

$portakallı pırasa.webp $tava böreği.webp

$P4050024.webp $P4100025.webp $P4100026.webp

elossa,kekimi neyse güzel oldu onun yanında otlu poğoçalarım.. ekledim inşlh eklenmiştir...

Merakla beklıyorum elossam sunumunuu :)

bende cnm:)

Hazirladinmi sekerim sunumunu?Bugun yayinlayacaksin sanirim,bekletme artik daha fazla:16::16:

hazırladım bitti şekerim:)
resimleri ayarlayıp açıcam konuyu birazdan,belim koptuu:(
afiyet olsun tatlım menim keşke mümkün olsada gerçekten yedirebilsem sana:56::56::56::56::56:

sağol canımm,güzel yüreğin yeterr:16:

bunlarda portakallı pırasa ve peynirli maydanozlu dereotlu tava böreği :56::56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 681987 Eki Görüntüle 681988

offf süper süperrr ben bi pırasa delisiyimm,nefis görünüyorlar börekle birliktee,,canım çekti ellerine sağlık tatlımm:16:

Eki Görüntüle 682030 Eki Görüntüle 682031 Eki Görüntüle 682032

elossa,kekimi neyse güzel oldu onun yanında otlu poğoçalarım.. ekledim inşlh eklenmiştir...

wayyy bugün aklımdan kek geçiyordu kesin sana gelirdim yakın olsan:)
her ikiside nefis görünüyor canım ellerine sağlık,kek çok güzel kabarmış:nazar:

bende cnm:)

hazırladım bitti şekerim:)
resimleri ayarlayıp açıcam konuyu birazdan,belim koptuu:(

sağol canımm,güzel yüreğin yeterr:16:

offf süper süperrr ben bi pırasa delisiyimm,nefis görünüyorlar börekle birliktee,,canım çekti ellerine sağlık tatlımm:16:

Elossaaaaaaaa ac artk konunuu vala senı beklıyorum bılesın bebegm :)) Yoksa smdıye yataga grmem lazmdı:)

wayyy bugün aklımdan kek geçiyordu kesin sana gelirdim yakın olsan:)
her ikiside nefis görünüyor canım ellerine sağlık,kek çok güzel kabarmış:nazar:

Elossaaaaaaaa ac artk konunuu vala senı beklıyorum bılesın bebegm :)) Yoksa smdıye yataga grmem lazmdı:)

himmmm belliki taktikler ise yaramis eline saglik;)

canımm belkisimi var kesinlikle senin püf noktaların sayesinde böyle güzel pişti ve kabardı,fırınnımın ayarını beceremiyormuşum sayende öğrendim çoook tşk ederim tatlım :114::54:

Son düzenleme:
Back
X