- 28 Temmuz 2014
- 505
- 206
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elseve kullanmam benbenimde eşiminde saçlarımızı kazık gibi yaptı berbat hale soktu bal özlü nem kolejan 5 problem 1 çözüm her ne haltsa bide pembesini hepsni denedim rezil rüsva oldu saçlarımız.. Eşim fırça attı bidaha alma diye vallahi hiç biri yaramadı sertleştirdi döktü saç kremleri bile bir işe yaramadı özellikle ısrarla teker teker bütün ürünlerini denedim ııhh yok fayda etmedi Loreal e ait hiç bir ürün bana yaramıyor zaten..
Valla Lissamm benn ne garnier ürünlerinden nee lorealin toniklerinden kremlerinden fondotenlerinden nede maybellinein maskaralarından eyelinerlarından allıklarından yok hiç bir şekilde memnun kalamadım cildim garip bi şekilde kabul etmiyor loreale ait hiç bişeyi :) ne saçta ne ciltte kabul görmüyor bünyemloreal e karsı sempatım vardı mesela tonıklerı var ya hani şu gül gıbı kokan pembe olanlar hosuma gıtmıstı..bır tek bu elseve benı şaşırttı ılgınc..yesıl olan da kotu pembeyı bılmıyorum bır kez kullandım sacımı boyadıktan sonra kullandıgım ıcın de boyamı yumusattı ıcındekı bakım kremı mı yoksa elseve mı anlayamadım..kullandıgım boya da garnıer bu arada..anlamadım hangısı ıyı geldı
Kesinliklee canımm :) Bünyeden bünyeyee değişiyorr herkesin saç ten cilt kimyası çok farklı :))mutlaka değişiyordur ya :) ten cilt yas ya da ne bılım belkı de bambaska bır sey:)
Boya olunca hafta da bir maske bakım yağları falan kullan Lissamm saç uçların keçe gibi durmasın iyi gelir kuruymuşta saçlarınnsaçlarım oldum olası normal sıklıkta, az dökülür ınce telli kuru ama parlaktır yanı rengı canlı durur hemen akmaz.
genelde cıkolata tarcın tonlar kullanırım ve 14 yasından berı boyuyorum
Bendee uzunn saça bayılıyorummuzatmaya calısıyorum bır de, suan omuzlarımda ama ben uzun sac hastasıyım..boyle up uzun olucak dalgalı olucak..benım suan orta boy küt bakalım nolucak )
Bendee uzunn saça bayılıyorummsağlıklı uzatmaya çalışıyorumm bende boyadan uzak duruyorumm :) maşayıda düzleştiriciyide mümkün olduğunca kullanmıyorumm :) Pantene le en azından yıka çık modunda doğal olarak kullabiliyorum saçlarımı :)) hafif dalgalarım var benimde :) şuan boyu benimde omuz hizasında orta boy uzatmaya çalışıyorumm bakalımm :))
Benimde var beyazlarim :) bende iste beyazlarim var diye gittim palettenin kahve rengi tonlarinda dogal dursun boya varmis gibi olmasin diye 4 numarali olani aldim boyadim sacimi eski yumusakligi dogal hali mahvolduboyadan uzak duruyor isen guzel valla benım bır kaç beyazım var artık ıstemesemde mecbur boyuyorum
Benimde var beyazlarim :) bende iste beyazlarim var diye gittim palettenin kahve rengi tonlarinda dogal dursun boya varmis gibi olmasin diye 4 numarali olani aldim boyadim sacimi eski yumusakligi dogal hali mahvoldusac uclarim cok bozuldu sacimin kimyasi degisti resmen :) okadar uzuldum ki bidaha mi hayatta boyamam sacimi dedim o boyanin ustunden de tam 9 ay gecti 1 kere yaptim o hatayi daha da bulasmam boyaya ben :)
İste sirf beyazlarim kapansin diye boyamistim bende ama saclarim cok kotu oldu ilk zamanlar guzeldi sonralari saclarim kirilmaya basladi kotu gorunuyodu bayahımm gecmıs olsn cnm , palette delüx ıyıdr aslında gec akıyor yumusak yapıyor ama dogal renkler serısı kurutuyor.